Škoda - cenik in izbira


Škoda dodatna opremaŠkoda cenik avto hiše Malgaj vas bo prijetno presenetil, in sicer z nizkimi cenami, ugodnimi plačilnimi pogoji ter s široko izbiro modelov avtomobilov. Na voljo so vam nova in rabljena Škoda vozila: Škoda Octavia akcija, Škoda Fabia (akcija), Škoda Citigo, Rapid, Škoda Yeti, Kodiaq in Škoda Superb. Ponudbo vseh vozil Škoda, dodatno opremo in Škoda cenik lahko preverite na naši spletni strani:http://www.malgaj.com/vsebina/5/Podjetje/ ali nas obiščete v salonu, kjer si lahko vse razstavljene modele ogledate tudi v živo, naši prijazni in usposobljeni prodajalci pa vam bodo ob morebitnih vprašanjih priskočili na pomoč.


Škoda dodatna oprema in testna vožnja


Če bi želeli vozilo in dodatno opremo pred nakupom tudi preizkusiti, vam v avto Škoda Celje omogočamo Škoda testno vožnjo. To pomeni garancijo in neobvezujoč preizkus pred nakupom. Na voljo imamo vozni park, po dogovoru pa se lahko zapeljemo tudi na daljšo vožnjo. Prepričate se lahko o široki izbiri dodatne opreme Škoda, o udobju in varnosti naših avtomobilov ter o vseh ostalih prednostih, ki jih ponuja Škoda. Cenik tega ne vključuje, saj je testna vožnja brezplačna.

VEČ O PRODAJI VOZIL ŠKODA


Škoda cenikŽe vgrajena oprema omogoča izjemno udobje in zanesljivost vozil Škoda, ki jo pa lahko z dodatki še nadgradimo. Med Škodino dodatno opremo spadajo, na primer, ksenonski žarometi s smerno prilagodljivo optiko (AFS) za boljšo vidljivost, kar pomeni, da se svetilnost in območje osvetlitve samodejno prilagajata glede na vaše nastavitve in razmere na cestah, ter ročno pomični rolo, ki se nahaja na zadnjem oknu limuzinske različice in sopotnike učinkovito varuje pred močnim soncem in bleščanjem.


Škoda - cenik vključuje ...


Cenik Škoda vključuje široko izbiro modelov, bogato dodatno opremo Škoda, šestletno garancijo na izbrane modele, asistenco Škoda in še veliko več. V okviru cenika Škoda lahko preverite tudi cene servisa in popravil. Malgaj je avto hiša z visokim renomejem in številnimi zadovoljnimi strankami, ki se vračajo in nas priporočajo tudi drugim.