Volkswagen rabljena vozila - različni modeli za različne želje


V podjetju Malgaj, ki je eden največjih prodajalcev vozil v Sloveniji ponujamo Volkswagen rabljena vozila in ostale avtomobilske znamke po ugodnih cenah. Skupina Malgaj sestavlja tri podjetja, Avtohišo Malgaj, Malgaj in Malgaj Leasing, ki nudijo tako osebne avtomobile, kot Volkswagen gospodarska vozila, seveda pa je razpoložljivost odvisna od zalog vozil Volkswagen. Za vsa podjetja, ki potrebujejo večje število Volkswagen dostavnih vozil za opravljanje storitev priporočamo enega od modelov Caddy, ki je odlično Volkswagen gospodarsko vozilo, s katerim boste zadovoljni vi in vaši zaposleni. Zagotovite si novo ali Volkswagen rabljeno vozilo še danes.

Volkswagen vozila


Volkswagen rabljena vozila cenejša kot nova


V naši prodajalni imamo Volkswagen vozila na zalogi, a se vse več ljudi odloča za Volkswagen rabljena vozila. Glavni razlog je seveda cena, saj so Volkswagen rabljena vozila veliko cenejša od novih, kar pomeni, da si lahko privoščimo kvalitetno vozilo po ugodni ceni, a moramo upoštevati, da je že bilo prevoženih nekaj kilometrov. V kolikor želite novo, osebno ali Volkswagen dostavno vozilo, lahko izbirate med različnimi modeli Volkswagen vozil na zalogi, od Golfa in Pola do Passata, Sharana, Caddya in drugih, tako da si vsak lahko izbere vozilo, ki ustreza njegovim željam in potrebam.

zaloga vozil


Volkswagen gospodarska vozila primerna za opravljanje različnih storitev


V naši ponudbi nudimo kvalitetna Volkswagen gospodarska vozila, ki so primerna za tiste, ki takšna vozila potrebujejo v službi, bodisi za zaposlene, bodisi za lastno opravljanje storitev. Nudimo pestro izbiro Volkswagen gospodarskih vozil med katerimi prevladujejo modeli Caddy in Transporter po ugodnih cenah, obenem pa za vsako vozilo nudimo ugodno servisiranje in vso potrebno dokumentacijo ali gre za novo al pa Volkswagen rabljeno vozilo. Izberite model iz Volkswagen zaloge vozil in se domov odpeljite z vašim sanjskim atomobilom. In ne pozabite na naš moto - kompromis je v ceni, v kvaliteti nikoli.

VEČ O RABLJENIH VOZILIH