Volkswagen Ljubljana - ugoden cenik vozil, akcije in popoln servis

Volkswagen vozila v Ljubljani najdete pri Avtohiši Malgaj. Ne glede na to ali iščete povsem nova vozila ali pa želite prihraniti denar z nakupom Volkswagen rabljenih vozil, mi smo pravi naslov za vas! Naša stalna zaloga vozil in redne akcijske cene omogočajo, da lahko prav vsak najde svoj sanjski jekleni konjiček za dostopno ceno. Bogate izkušnje, investiranje v najnovejšo tehnologijo in stalno usposabljanje kadrov so nas uvrstili na sam vrh prodajalcev vozil Volkswagen v Ljubljani. V cenik vozil je všteta tudi garancija, ne samo v primeru novih, temveč tudi vseh rabljenih vozil. Ob nakupu vozil Volkswagen vam nudimo servis, vzdrževanje in vso drugo poprodajno podporo.

volkswagen ljubljana

Pri Avtohiši Malgaj v Ljubljani so Volkswagen vozila doma v velikem številu. Kupcem poleg velike zaloge, akcij, hitrega in učinkovitega servisa nudimo tudi:

  • kleparska in ličarska popravila
  • prodajo rabljenih delov
  • finansiranje kupcev s poslovnimi najemi
  • registracijo vozil
  • vlečno službo
  • prodajo nadomestnih delov, dodatne opreme, pnevmatik in platišč

UGODNA RABLJENA VOZILA VOLKSWAGEN

Nakup Volkswagen vozil v Ljubljani je z nami prijeten, hiter in vreden zaupanja. Na trgu smo prisotni že od leta 1968, pri tem pa smo si nabrali tistoče zvestih strank po vsej državi. Kljub močni konkurenci smo skozi desetletja ostali eden izmed vodilnih ponudnikov Volkswagen vozil v Ljubljani in okolici, predvsem po zaslugi ugodnega cenika. Volkswagen vozila garantirajo pameten nakup, ki zagotovi, da je vaše vozilo tehnično brezhibno in pripravljeno na neštete kilometre varne ter udobne vožnje. Cenik Volkswagen vozil lahko skupaj z zalogo preverite na naši spletni strani, vabljeni pa tudi v naše poslovne prostore v Ljubljani!

volkswagen ljubljana

Naj vas ugoden cenik in garantirana kakovost popeljeta v svet udobja! Stopite v kontakt z nami in pomagali vam bomo izbrati vozilo vaših sanj!