Zavorni servis - Hitri servis avtoklime in drugo v Ljubljani in Trbovljah

Zavorni servis na lokacijah po vsej Sloveniji pri Avtohiši Malgaj! Naš servis avtoklime je vreden zaupanja, saj smo na slovenskem trgu pravi sinonim kakovosti že od leta 1986. Poleg izjemno bogatih izkušenj nas od konkurence ločijo:

  • nenehno izpopolnjevanje tehnične opremljenosti
  • vsakoletno izobraževanje kadrov, ki omogoča, da smo vedno na tekočem z vsemi novostmi iz sveta avtomobilizma
  • smo uradno pooblaščeni serviser številnih priznanih svetovnih znamk kot so Audi, Renault in Škoda
  • pri nas lahko na enem mestu opravite vse - od avtomobilskega zavarovanja do kleparskih in ličarskih storitev, nakupa nadomestnih delov, nudimo pa tudi finansiranje kupcev s poslovnimi najemi
  • prodajamo tudi Volkswagen rabljena vozila in vozila številnih drugih znamk

avtoservis

Za popolno kakovost našega servisa je potrebno nenehno vlaganje v znanje. Zavedamo se, da naš zavorni servis in drugi servisi neposredno vplivajo na vašo varnost v prometu, zato smo maksimalno usmerjeni v profesionalno in kvalitetno storitev. Naš moto je: Kompromis je v ceni, nikoli v kvaliteti!

Z bogati izkušnjami na trgu je naš zavorni servis eden izmed najbolj priznanih v Sloveniji. Je hiter, učinkovit in cenovno dostopen, poleg tega pa lahko obenem dostopate tudi do drugih storitev, vse na enem mestu.

SERVIS VOZIL VOLKSWAGEN

Najboljši kadri za popolen in hiter zavorni servis

Naš servis v Ljubljani (na Viču) in Trbovljah je vreden zaupanja. Letno opravimo kar preko 36.000 servisnih storitev in prodamo 2500 novih ter rabljenih vozil. Temelj našega uspeha je dober tehnični in strokovni nivo z visoko izobraženimi kadri, ki svojo poslanstvo vidijo v zagotavljanju kakovostnih avtomobilskih storitev.

avtoservis malgaj

Več informacij o zavornem servisu v Ljubljani in okolici si lahko preberete na naši spletni strani. Tam lahko pošljete tudi brezplačno povpraševanje po servisnem terminu ali pa preverite cene servisa in nadomestnih delov za vaš model avta.

Z veseljem vas pričakujemo!