Škoda vozila - različni modeli za prijetno vožnjo po cesti


Ime Malgaj, ki združuje Avtohišo Malgaj d.o.o., Malgaj d.o.o.o in Malgaj Leasing d.o.o., se ukvarja s prodajo novih in rabljenih škoda vozil ter ostalih blagovnih znamk. V našem podjetju imamo preko devetdeset zaposlenih, ki skrbijo za kvalitetne storitve od vzdrževanja, servisiranje, zavarovanj in prodaje Škoda vozil na zalogi, ne pozabljamo pa tudi na druge blagovne znamke, (Volkswagen, BMW, Pegueot itd) zato smo prepričani, da bo vsak našel primerno vozilo zase. Obiščite nas v naših škoda centrih v Ljubljani in se prepričajte o našem motu: Kompromis je v ceni, v kvalitetni nikoli.

škoda servis


Škoda vozila (Fabia, Rapid, Kodiaq, Octavia, Superb) po ugodnih cenah

škoda vozila
V našem podjetju Malgaj so zastopane vse blagovne znamke in modeli avtomobilov med katerimi prevladujejo Škoda vozila. Nudimo nova Škoda vozila na zalogo, ali pa rabljene modele, ki pa so odvisni od razpoložljivosti. Na voljo so različna Škoda vozila (Fabia, Rapid, Kodiaq, Octavia, Superb itd), za določene modele imamo Škoda vozila na zalogo, za druge pa je potrebno malo počakati. Poleg prodaje Škoda vozil nudimo v prodajnih centrih v Ljubljani tudi Škoda servise, ki ga opravlja tehnično osebje z najvišjo stopnjo izobrazbe. Škoda servisi v Ljubljani so kvalitetni, čas popravila je hiter, zaposleni pa so prijazni in nudijo vso potrebno pomoč in informacije.


Škoda vozila na zalogi so na voljo takoj


V kolikor se vam pri nakupu vašega vozila mudi imamo v naših Škoda centrih v Ljubljani določena Škoda vozila na zalogi, a so seveda odvisna od razpoložljivosti. Druga rešitev so rabljena vozila (Škoda Fabia, Rapid, Octavia), ki imajo manjšo ceno, a kot že ime pove niso nova, a vseeno odlično ohranjena. Škoda Fabia je eden izmed najbolj prodajanih rabljenih vozil pri nas in je odličen v kolikor želite dobro Škoda vozilo po dostopni ceni. Obiščite nas v naši poslovalnici in si zagotovite svoje vozilo.

VEČ O ŠKODA CENTRU