Ugodni rabljeni avtomobili Renault - dostopna kakovost

Vas zanima nakup ugodnega Renault vozila, pa ne veste, na koga bi se obrnili? Obiščite Avtohišo Malgaj ali našo spletno stran in vstopite v svet ugodnih rabljenih avtomobilov Renault. Ponujamo prav vse od Renault električnih vozil, osebnih vozil in lahkih gospodarskih vozil. Redno pripravljamo tudi akcijske ponudbe različnih vozil, s katerimi lahko do vrhunskih avtomobilov dostopate po izjemno ugodnih cenah. Prepričani smo, da boste v naši bogati ponudbi našli vaše novo sanjsko vozilo!

VEČ O NAŠIH RENAULT VOZILIH TUKAJ!


Naša bogata ponudba ugodnih Renault vozil

ugodna rabljena vozila renaultV naši pestri ponudbi najdete vse od novega Renault Senic do rabljenih vozil Renault Clio. Vsa naša rabljena vozila izbiramo po natančno določenih in strogih kriterijih, zato ste lahko prepričani, da je nakup z nami odlična investicija v prihodnost. Pred nakupom vozil kot so novi in ugodni Renault Scenic ali vedno bolj popularna Renault električna vozila vas bo sprejela naša prijazna ekipa svetovalcev. Vsak korak od izbire do nakupa novega ali rabljenega avtomobila Renault je z nami enostaven in transparenten. Več o novih ugodnih vozilih Renault tukaj: http://renault.avtohisamalgaj.si/nova-vozila


Zakaj pri nakupu rabljenega avtomobila Renault izbrati ravno nas?

ugodni renaultNaša ugodna Renault vozila niso edini razlog za sodelovanje z nami! Ponujamo pooblaščen servis (Dacia, Renault ...) in nova vozila drugih priznanih znamk (Nissan, Volkswagen). Na slovenskem trgu smo že od leta 1989 simbol kakovosti, ko nam je s podpisom pogodbe o zastopanju blagovne znamke zaupala ena izmed vodilnih avtomobilskih hiš v Evropi, Renault. Neprestano vlagamo v izpopolnitev tehnične opreme, saj cenimo najnovejšo tehnologijo in želimo vedno znova zagotavljati brezhibne storitve. Ponujamo tudi Malgaj garancijo za rabljene avtomobile Renault, ki kupcem jamči vso potrebno poprodajno podporo. Za več informacij o naših ugodnih Renault vozilih ali servisu nas obiščite v naših prostorih v Ljubljani ali Trbovljah ali nam pišite na info@malgaj.com. Z veseljem bomo skupaj našli rešitev za vas!