Nakup novih vozil pri zanesljivem ponudniku


Nova vozila so pri Avtohiši Malgaj na voljo v vseh različicah. Ponujamo namreč:
- Osebna vozila (Clio, Twingo, Megane, Captur)
- Lahka gospodarska vozila (Kangoo, Trafic, Master, Clio Societe)
- Električna vozila (Twizy, Zoe, Kangoo Z.E.)
Prepričani smo, da bo naša bogata ponudba novih osebnih in gospodarskih vozil navdušila tudi najzahtevnejše kupce! Našo ekipo sestavljajo tehnično in strokovno podkovani posamezniki s posluhom za želje kupcev in prijaznim osebnim pristopom.

avto hiša malgaj


Nakup Clio rabljenih vozil po ugodni ceni


Poleg novih vozil nudimo tudi ugodna Renault Clio rabljena vozila. Naša vizija je ponujanje zgolj odlično ohranjenih in visoko zanesljivih rabljenih vozil. Slednja izbiramo po strogo določenih kriterijih, izbirate pa lahko med kakovostnimi znamkami kot so Dacia, Ford, Nissan, Volkswagen in Renault. Nakup vozil z nami je tako venomer odlična investicija v prihodnost.

VEČ O RENAULT VOZILIH TUKAJ!


Zakaj pri nakupu novih vozil izbrati prav nas?


Odlikuje nas bogata ponudba novih vozil kot tudi pestra paleta rabljenih vozil. Oglase lahko nenehno spremljate na naši spletni strani, kjer lahko preberete več o naših referencah in akcijah. Oglase rabljenih vozil nenehno obnavljamo z novimi modeli, zato spremljajte našo spletno stran za svežo ponudbo.

nova vozila

Skupina Malgaj je danes eden izmed vodilnih prodajalcev novih vozil na naših tleh. Na trgu se uspešno gibljemo že vse od leta 1989, ko nam je s podpisom pogodbe o zastopanju blagovne znamke zaupanje izkazal eden izmed največjih evropskih proizvajalcev vozil, Renault. Od takrat predstavljamo simbol kakovostnih novih vozil, poleg tega pa nudimo še druge storitve:

  • Kleparska in ličarska popravila
  • Sklepanje avtomobilskih zavarovanj
  • Registracija vozil
  • Prodaja nadomestnih delov, pnevmatik, dodatne opreme
  • Mešanje avtolakov Glasurit
  • Vlčena služba


Tako lahko na enem mestu opravite prav vse - od nakupa vozila, do registracije, sklepanja zavarovanj in morebitnih ličarskih popravil.