Rabljena vozila Audi - ugodno do sanjskega avtomobila


audi vozilaV kolikor želite zamenjati vaš avtomobil, a ne bi radi zapravili veliko denarja, so rabljena vozila Audi pri Malgaju idealna rešitev za vas. Skupina Malgaj združuje tri podjetja Avtohišo Malgaj d.o.o., Malgaj d.o.o. in Malgaj Leasing d.o.o. in se poleg prodaje rabljenih vozil Audi ukvarja tudi z drugimi znamkami, rabljenimi in novimi, obenem pa nudi ugodna servisiranja za vaše vozilo. Med Audi rabljenimi vozili je najbolj prodajan Audi A4, ki kljub temu da je rabljeno vozilo, še vedno velja za zelo dobro vozilo, cena pa je toliko nižja, da je dostopen vsem. V kolikor bi tudi vi radi imeli rabljeno vozilo Audi ali katero drugo, nas kontaktirajte in našli bomo primerno vozilo za vas.


Rabljena vozila Audi - kvalitetno in ugodno servisiranje


Predhodnik Malgaja, obrtna delavnica Franca Malgaja je bila prva na območju Jugoslavije, ki ji je Audi podelil status pooblaščenega servisa za rabljena vozila Audi. Poleg prodaje rabljenih vozil Audi vam v podjetju Malgaj ponujamo ugodne in kvalitetne poprodajne storitve. Ponašamo se s strokovnim kadrom, hitrim časom servisa in popravila, ter prijaznim osebjem, kar zagotavlja kvalitetno in ugodno končno storitev servisa Audi rabljenih vozil. Poleg rabljenih vozil Audi se ukvarjamo s prodajo in servisom ostalih znamk avtomobilov.


Prodaja rabljenih vozil Audi - A4 na vrhu


vozila audiProdaja rabljenih vozil Audi je v zadnjem času v izjemnem porastu, na vrhu rabljenih vozil pa je Audi A4. Audi A4 rabljeno vozilo je cenovno ugodnejše od novega, kar pomeni da je bolj dostopen, obenem pa je Audi A4 rabljeno vozilo še vedno izjemno kvaliteten avtomobil, ki predstavlja sanje marsikaterega voznika. Moramo pa se zavedati, da gre za prodajo rabljenih vozil Audi, kar pomeni, da niso vedno na voljo vsi modeli, v vseh barvah, a se trudimo, da ugodimo vsem željam naših strank in lahko domov odpeljejo rabljeno vozilo Audi, ki so si ga želeli.

VEČ O AVTOHIŠI MALGAJ