Škoda, prodaja in servis: nova ali rabljena vozila Škoda


škoda prodaja novih avtomobilovProdaja avtomobilov Škoda v Avtohiši Malgaj zajema tako nova kot rabljena vozila Škoda. Med slednjimi najdete tudi vrhunsko ohranjena rabljena vozila Škoda Fabia, ki so primerna za vse privržence razgibanega, dinamičnega življenjskega sloga s pridihom mladostniške razigranosti, a obenem cenite tudi funkcionalnost in praktičnost. Nova in rabljena vozila Škoda so na voljo po izjemno ugodnih cenah, prijetno pa vas bodo presenetili tudi pogoji nakupa, ki vam jih ponujamo. Podobno velja tudi za avtomobile znamke Renault, nova vozila ali rabljena, in druga vozila priznanih proizvajalcev.

VEČ O RABLJENIH VOZILIH ŠKODA TUKAJ!


Vedno vrhunska Škoda - prodaja najpriljubljenejših modelov


škodaja prodajaV naši ponudbi lahko najdete vse najbolj priljubljene modele avtomobilov znamke Škoda. Prodaja tako vključuje tudi Škodo Citigo, mestnega malčka, ki žanje izjemno navdušenje pri tistih, ki se morajo skupaj s svojim jeklenim konjičkom pogosto soočati z mestnim vrvežem. Avtomobil Škoda Citigo je kot nalašč za to, saj je kompakten in obenem okreten, hiter ter hkrati varen, udoben in varčen. Zanimanje tistih, ki prisegate na brezčasno eleganco z rahlim športnim pridihom, bo verjetno pritegnil model Rapid, prav tako eden izmed izjemno priljubljenih avtomobilov znamke Škoda. Prodaja vozil Škoda se s tem seveda še ne konča. Omeniti je treba vsaj še Škodo Octavio, najbolj uspešen model vseh časov, ki jo v novi izvedbi odlikujeta še večja inovativnost in odličnost - torej nekaj, kar se je zdelo nemogoče.


Izjemno ohranjena rabljena vozila Škoda


Rabljena vozila Škoda Fabia, Octavia, Yeti, Kodiaq in drugi modeli, ki so vam na voljo, so izjemno ohranjena, zato je skrb glede morebitnih težav povsem odveč. Na voljo pa smo tudi vsem tistim, ki potrebujete strokoven servis (Škoda, Dacia, Volkswagen in druge znamke vozil). Skupina Malgaj je namreč pooblaščena za servis vozil Škoda. Ljubljana, kjer se servis vozil Škoda med drugim izvaja, je le ena od možnosti, ki jih imate. Obiščete nas lahko tudi v Trbovljah, kjer vas bo prav tako sprejelo naše prijazno in izkušeno osebje.