Servis škoda vozil - za testno vožnjo škoda vozil nas obiščite

Servis škoda vozil vam nudimo tudi v podjetju Malgaj, v katerem prodajamo tako nova kot tudi rabljena vozila različnih znamk in modelov. Nudimo vam tudi gospodarska vozila vw, ki bodo zagotovo olajšala vaše službene poti. Gre za izjemno varčna in zanesljiva vozila. Za vaše vozilo tudi profesionalno in strokovno poskrbimo - naši serviserji poznajo vaše vozilo, zato bodo poskrbeli za njegovo vzdrževanje skladno z navodili proizvajalca, medtem pa boste vi popolnoma brez skrbi. Vas zanimajo vozila znamke škoda? Pri nas lahko opravite tudi testno vožnjo škoda in se tako tudi sami prepričate o zanesljivosti samega vozila. Na voljo so vam rabljena vozila škoda in servis škoda vozil zato nikakor ne spreglejte naše ponudbe. Imate dodatna vprašanja? Brez skrbi, saj vam bomo z veseljem odgovorili!

OGLEJTE SI VEČ RABLJENIH VOZIL


Testna vožnja škoda

škoda testna vožnjaTestna vožnja škoda vozil vam omogoča, da pred odločitvijo za nakup avtomobila tudi sami izkusite vse prednosti želenega vozila. Z avtomobilom se tako rekoč spoznate, hkrati pa vam bo to pomagalo tudi pri odločanju o nakupu. Ne pozabite, da vam v podjetju Malgaj nudimo tudi servis škoda vozil. Vas zanimajo vozila znamke škoda? Prodaja vozil poteka tudi v našem podjetju, zato vas vabimo, da nas obiščete. Pri nas lahko opravite testno vožnjo škoda vozil. Več o nas in naši ponudbi preberite na:http://www.avtohisamalgaj.si/

Servis škoda in ostale storitve

Servis škoda vozil lahko opravite v podjetju Malgaj, v katerem bodo naši serviserji z veseljem strokovno poskrbeli za vašega jeklenega konjička. V kolikor iščete prodajalce škoda vozil vas vabimo, da nas obiščete v podjetju Malgaj ali pa nas kontaktirate s pomočjo podatkov, ki jih najdete na naši spletni strani. Veselimo se vašega kontakta. Kontaktirajte nas, da se dogovorimo za servis škoda vozila. Prepričani smo, da boste zadovoljni.

Rabljena vozila škoda