Rabljeno vozilo - privarčujte pri denarju, a ne pri kakovosti


Podjetje Malgaj ponuja veliko izbiro novih in rabljenih vozil, testno vožnjo in servis po ugodnih cenah. Skupina Malgaj je eden največjih prodajalcev vozil v Sloveniji, ki se ukvarja s prodajo rabljenih vozil in združuje tri podjetja: Avtohišo Malgaj, d.o.o., Malgaj d.o.o. in Malgaj Leasing d.o.o. Naš kader je strokoven, časi opravljanja storitev hitri in obenem kvalitetni, osebje je prijazno in ima visoko stopnjo izobrazbe, kar skupaj gradi podjetje prijazno strankam, ki ponuja kvalitetne in ugodne storitve. V naši poslovalnici v Ljubljani nudimo prodajo rabljenih vozil, na voljo so tako osebna kot rabljena dostavna vozila vseh blagovnih znamk.

rabljena vozila


Rabljena vozila po ugodnih cenah v podjetju Malgaj


Prodaja rabljenih vozil je v zadnjem času v velikem porastu. Rabljeno vozilo je cenejše kot novo, a je, kot že ime pove: rabljeno, kar pomeni, da se moramo dobro prepričati o kvaliteti avtomobila. V podjetju Malgaj, ki je sinonim za prodajo rabljenih vozil v Ljubljani so na voljo različna rabljena vozila vseh blagovnih znamk po ugodnih cenah, tako osebna kot rabljena dostavna vozila. Rabljena dostavna vozila so primerna predvsem za manjša podjetja, ki potrebujejo več vozil za opravljanje storitev. Vsa rabljena vozila v našem podjetju ustrezno pripravimo za prodajo, tehnično so brezhibna, obenem pa nudimo tudi garancijo, ki zagotavlja kupcu popolno varnost.

dostavna vozila


Prodaja rabljenih vozil različnih blagovnih znamk v Ljubljani


V našem podjetju v Ljubljani se ukvarjamo s prodajo rabljenih vozil vseh blagovnih znamk (Renault, BMW, Audi, Škoda itd), a je ponudba rabljenih vozil seveda odvisna od več dejavnikov in se sproti spreminja. Nudimo tako osebna kot rabljena dostavna vozila po ugodnih cenah in vrhunske kvalitete, kar ponazarja naš slogan: Kompromis je lahko v ceni, v kvaliteti nikoli. Obiščite nas v naši poslovalnici v Ljubljani in se prepričajte - Malgaj je sinonim za prodajo rabljenih vozil. Zagotovite si svojega tudi vi.

VEČ O DOSTAVNIH VOZILIH

VEČ O RABLJENIH VOZILIH