Avtohiše Celje: ponudba novih in rabljenih vozil

Avtohiša Malgaj Celje
Avtohiše Celje so različni pooblaščeni prodajalci za nova in rabljena vozila skoraj vseh blagovnih znamk. Z obiskom katerekoli avtohiše Celje se lahko dodobra seznanite s ponudbo in si tudi izberete svoje novo oziroma rabljeno vozilo.

Spoznajte avtohiše Celje

Avtohiša Celje A2S: družinsko podjetje je pooblaščeni trgovec za znamke Audi, Volkswagen in VW Gospodarska vozila. Avtohiša Celje A2S vam nudi veliko izbiro novih vozil in dodatne opreme, v ločenem salonu AS2 avtohiša Celje rabljena vozila pa razpolaga tudi z rabljenimi vozili. Z obiskom AS2 avtohiše Celje se boste seznanili tudi z njihovo delavnostjo servisiranja: izvajajo tudi vsa mehanična, ličarska in kleparska dela.

Avtohiša Celje KMV izvaja uvoz vozil po naročilu. KMV Avtohiša Celje rabljena vozila je specializirana za odkup in prodajo rabljenih vozil. Vabljeni k obisku spletne strani KMV avtohiše v Celju, kjer si lahko ogledate bogato ponudbo vozil KMV avtohiše v Celju.


Škorjanec avtohiša Celje je uradni prodajalec in zastopnik vozil KIA. Škorjanec avtohiša Celje je družinsko podjetje, ki se z avtomobilsko dejavnostjo ukvarja od leta 1989. V ponudbi Škorjanec avtohiše Celje najdete nova, rabljena in testna vozila. Zagotavljajo servis vozil, kleparsko-ličarska dela in prodajo nadomestnih delov. Z obiskom Škorjanc avtohiše Celje lahko najdete rešitev za vaš problem!

Avtotehnika Celje je pooblaščeni prodajalec znamk Renault, Nissan in Dacia. Na zalogi imajo tudi rabljena vozila. Zagotavljajo servisiranje vozil, ugodno financiranje in zavarovanje.

Obiščite avtohiše Celje! Rabljena vozila različnih blagovnih znamk

Vabljeni v avtohiše Celje rabljena vozila, tako osebna, kot dostavna in gospodarska vozila si boste lahko ogledali v pestri ponudbi, ki jo zagotavljajo številne avtohiše v Celju in njegovi okolici.


Za kupce iz cele Slovenije poskrbi tudi Skupina Malgaj


Skupina Malgaj na svojih štirih lokacijah - Renault Nissan Malgaj Ljubljana, Renault Malgaj Trbovlje, Volkswagen Malgaj Trbovlje in prodajno servisni center BMW v Kranju - letno proda kar 2500 novih in rabljenih avtomobilov, zato velja za enega največjih prodajalcev vozil pri nas. Obiščite nas in se prepričajte!

DACIA KONTAKTI

Avtohiše Malgaj Celje