Audi servis Ljubljana - uradno pooblaščen servis Slovenija

Audi servis v Ljubljani izvajamo pri Avtohiši Malgaj! Ugoden cenik avtoservisa in hitro opravljena storitev sta le dve izmed vrste naših ugodnosti. Uradno zastopamo tudi druge svetovno priznane avtomobilske znamke kot so Volkswagen, Škoda in Renault. Ne glede na to ali želite novo vozilo ali zgolj kakovosten avtoservis, mi smo pravi naslov za vas!

Naš Audi servis v Ljubljani ima zgodovino, ki sega daleč nazaj. Že leta 1968 smo s podpisom pogodbe za servisiranje vozil Audi postali prvi pooblaščeni serviser za Audi v takratni Jugoslaviji. Kasneje smo v začetku 90-ih odpri tudi salon za vozila Audi v Trbovljah. Danes predstavljamo vodilnega tekmeca na področju prodaje in servisiranja vozil v Sloveniji. Od konkurence nas ločijo najdaljše izkušnje in človeški pečat. Pri oblikovanju kadrov namreč zagotavljamo najvišji nivo zaupanja, ki našim strankam garantira popolno zaupanje.

audi servis

Več kot le Audi servis - naše storitve v Ljubljani

Spekter naših avto storitev je širok in sega preko naše vloge kot uradni pooblaščen servis Audi. Na nas se lahko obrnete, ko potrebujete:

  • rabljeno vozilo
  • kleparsko ali ličarsko popravilo
  • sklepanje avtomobilskih zavarovanj
  • registracijo vozil
  • nadomestne dele, dodatno opremo, pnevmatike, platišča
  • vlečno službo

audi servis

Naša zaokrožena ponudba različnih avto storitev omogočata, da lahko prav vse opravite na enem mestu. Poleg tega smo ponosni na naše poštene cene, ki naš Audi servis Ljubljana uvrščajo med najbolj ugodne! Naš trud je vedno usmerjen v profesionalno in kakovostno storitev. Pri vsem delu nas vodi moto: Kompromis je v ceni, ne kvaliteti! Tako zagotavljamo dostopen uradni Audi servis za vse.

UGODNA RABLJENA AUDI VOZILA

Vabljeni v naše poslovne prostore ali na ogled naše spletne strani za več informacij. Naša prijazna ekipa strokovnjakov bo z veseljem ponudila več informacij o Audi servisu na naših lokacijah v Ljubljani in drugod po državi.