Novi Renault - Clio in številni drugi modeli

Novi Renault vam je v Avtohiši Malgaj na voljo po dostopni ceni. Pri nas najdete svoj sanjski avtomobil Renault. Nova vozila Clio in druge modele iz naše ponudbe lahko seveda tudi preizkusite. Še danes rezervirajte testno vožnjo!

Naj vas zapelje novi Renault ...

Renault ClioZačutite prijetno vznemirjenje vsakič, ko slišite, da je na tržišče prišel novi Renault? Ljubitelji dobrih avtomobilov vedo, kako kakovostna znamka je Renault. Nova vozila tega proizvajalca so tako vedno deležna ogromno zanimanja in navdušenja. Naj bo to novi Renault Clio, Twingo, Megane ali kateri izmed drugih modelov. Zgodba zase je seveda novi Renault 4. Nekoč izjemno priljubljeno »katrco« so sicer resda nehali izdelovati leta 1994, vendar pa novi Renault 4 vendarle pogosto zaživi v idejah ljubiteljev tega slavnega vozila. Seveda pa nemalokrat ne ostane le pri idejah, ampak opazujemo tudi dejanske prenove/nadgradnje. Na žalost novi Renault 4 ni med modeli, ki bi vam jih lahko ponudili v Avtohiši Malgaj, zato pa vam lahko ponudimo novi Renault Clio ali pa novi Renault Twingo po ugodni ceni. Obenem pa vam ponujamo zelo ugodne možnosti financiranja. Novi Renault Clio oziroma želeni model je tako še lažje dosegljiv. Naj vas zapelje novi Renault! Nova vozila sicer niso edina možnost - preverite tudi našo ponudbo ohranjenih rabljenih vozil različnih znamk in modelov.

Ugoden novi Renault Clio oz. model po izbiri

Novo vozilo RenaultZa vse, ki vas mika novi Renault Twingo, Clio ali kateri izmed drugih modelov, pripravljamo izredno ugodne pogoje odplačevanja, pogosto pa pripravimo tudi akcijsko ponudbo. Novi Renault Clio oziroma izbrani model lahko takrat kupite po osupljivo ugodni ceni! Med drugim je na voljo tudi novi Renault Clio R.S., eden izmed najbolj priljubljenih športnih avtomobilov ta hip. Novi Renault Clio R.S. vas ne bo pustil na cedilu niti v najtežjih okoliščinah - to je novi Renault Clio, s katerim boste izstopili iz povprečja in bili opaženi. Izberite novi Renault, Clio oziroma izbrani model, ki bo zadovoljil vse vaše želje!

VEČ O NAŠI PONUDBI NOVIH VOZIL RENAULT