Škoda servis za vaš avto


Škoda servisIzredni Škoda servis je tu za vas, ko ne gre vse po načrtih. Nesreča nikoli ne počiva in kar hitro se zgodi, da pride do težav ali pa nam odpove kak del. Škoda avtomobili so sicer izjemno zanesljivi, a se zgodi tudi to. V tem primeru je najbolje, da se obrnete na pooblaščen Škoda servis. Avto hiša Malgaj je pooblaščen Škoda prodajalec in Škoda servis Ljubljana, ki bo temeljito poskrbel za vašega jeklenega konjička. Delo našega Škoda servisa Ljubljana je odvisno od tega, kaj potrebujete oziroma od okvare. Opravimo celotno diagnostiko in pregled funkcionalnosti vašega Škoda vozila, preverimo diagnostiko motorja, pregledamo stanje tekočin, menjalnik ter opravimo druge storitve po vaših željah.


V okviru Škoda servisa Ljubljana Avto hiše Malgaj opravljamo redne letne servise in izredne preglede ter popravimo, kar je šlo v vašem avtomobilu narobe. Nova in rabljena vozila Škoda poznamo do potankosti, zato bomo napako brez težav odpravili, ob tem pa bomo poskrbeli za vaš avto kot za svoj.


Redni Škoda servis Ljubljana


Škoda servis LjubljanaŠkoda servis Ljubljana Malgaj opravlja tudi redne letne preglede vozil, ki so potrebni enkrat letno oziroma na vsakih 15 000 kilometrov. Redni servis je bistvenega pomena za dolgo življenje in dobro vzdrževanje avtomobila. Tudi če se vam zdi, da z vašim avtomobilom ni nič narobe, to še ne pomeni, da servisa ne potrebujete. Redni servis je preventiva, s katero preprečimo nesreče in nezanesljivo delovanje vozila. V okviru rednega Škoda servisa bomo pregledali stanje vašega avtomobila, menjali olje in čistilce zraka, redni Škoda servis vključuje pregled zavornih ploščic, pregled blažilcev, pregled izpušnega sistema, sklopov podvozja, opravimo tudi optične nastavitve podvozja, diagnostiko vozil in vse ostalo po potrebi, s čimer zagotovimo, da bo vaš avto še nadalje brezhibno deloval.

PREBERITE VEČ O VOZILIH ŠKODA TUKAJ


Prednosti pooblaščenega Škoda servisa


Servis vozila lahko opravi tudi sosedov mehanik, a je v vsakem primeru bolje zaupati pooblaščenemu avtoservisu. V Avto hiši Malgaj vozila Škoda prodajamo in jih tudi servisiramo. To pomeni, da se na njihovo delovanje temeljito spoznamo in da nam ta znamka pomeni vsakdanji kruh. Če svoj avto zaupate pooblaščenemu Škoda servisu bodo vsi zamenjani deli originalni, kar pomeni, da so bili narejeni prav za vaš avto in so v najboljšem skladu z njim, za vse zamenjane dele pa boste dobili tudi račun in garancijo.