Dacia: prodaja novih in rabljenih vozil znamke Dacia, cene ugodne


Prodaja vozil Dacia predstavlja eno ključnih dejavnosti Avtohiše Malgaj, kjer vam med drugim ponujamo tudi avtomobile znamke Renault, nova vozila ali rabljena, in Škoda. Prodaja torej zajema tako nova kot rabljena vozila, pri čemer ni izjema niti znamka Dacia. Cene pa niso ugodne le v primeru, da se odločite za nakup rabljenega avtomobila, ampak tudi pri novih vozilih.

VEČ O NAŠIH RABLJENIH VOZILIH TUKAJ!


Različni modeli avtomobilov Dacia: prodaja in pooblaščeni servis


dacia sandero stepwayV naši ponudbi lahko najdete različne modele in različice vozil znamke Dacia. Prodaja med drugim vključuje tudi model Dacia Sandero Stepway s prenovljenim sprednjim delom ter s številnimi atraktivnimi in obenem praktičnimi karoserijskimi posebnostmi. Dacia Sandero Stepway je moderna limuzina, ki vas bo (do cilja) zapeljala v hipu. Na voljo pa so tudi drugi prenovljeni modeli znamke Dacia - nova Dacia Logan, izjemno udoben enoprostorec Lodgy, funkcionalen in vsestransko uporaben kombi Dokker ter robustno športno vozilo Dacia Duster. Rabljeno vozilo Dacia (Duster in drugi modeli), kupljeno pri nas, je lahko zaradi izjemne ohranjenosti prav tako odlična izbira, a zagotovo vas bodo prijetno presenetile tudi cene novih vozil Dacia.


dacia prodajaBogata ponudba notranje opreme vam omogoča, da pridete do povsem individualiziranega vozila znamke Dacia. Prodaja v našem podjetju poteka z upoštevanjem specifičnih želja, potreb in zahtev vsakega posameznega kupca, saj želimo, da ste s končno odločitvijo optimalno zadovoljni. Da bi vam olajšali izbiro, vam omogočamo tudi testno vožnjo poljubnega modela avtomobila znamke Dacia. Prodaja je poleg tega dopolnjena tudi s servisom. Nudimo vam strokovno podporo oziroma pomoč v primeru kakršnih koli težav - 24 ur na dan in vse dni v letu.


Izjemno kvalitetna vozila znamke Dacia, cene vas bodo navdušile


Udobje in funkcionalnost sta glavni kvaliteti, ki odlikujeta avtomobile znamke Dacia. Cene vozil so neverjetno nizke, obenem pa vas čaka vrhunska kakovost. Ponujamo vam tudi možnost podaljšanja jamstva in mnoge druge ugodnosti. Še danes se lahko naročite na testno vožnjo in preizkusite model, ki vas je navdušil!