Vrhunska klasična kuhinja ErjavecKlasične kuhinje - nekatere stvari ne gredo nikoli zares iz mode

Klasična kuhinja, ki ji seveda lahko dodate tudi nekaj elementov, sicer bolj značilnih za moderne kuhinje, bo v vaše stanovanje vnesla občutek domačnosti, topline in varnosti. Prepričani smo, da bo to že kmalu postal vaš najljubši prostor, kjer se čas vsaj za hip ustavi, kjer se družinski člani zbirajo ob prijetnem pomenku in kjer vonj piškotov spominja na tistega, ki se je v vašem otroštvu širil iz babičine kuhinje. Mogoče bi bilo reči, da so klasične kuhinje nekaj, kar je večno moderno.

VRHUNSKE KLASIČNE KUHINJE

Izdelava kuhinje

Ena ključnih dejavnosti Pohištva Erjavec je izdelava novih kuhinj po meri - tako nekoliko bolj modernih kot klasičnih kuhinj. Izdelava bele kuhinje je zahtevno opravilo, ki poteka v več stopnjah in ki zahteva veliko mero profesionalnosti, natančnosti, predvsem pa izkušenosti. Obenem pa ne smemo pozabiti niti na pomen nenehnega izobraževanja in sledenja najnovejšim trendom na področju izdelave kuhinj. Za vse to si v našem podjetju vseskozi prizadevamo, saj želimo svojim strankam zagotoviti čim bolj kakovostno storitev. Poleg izdelave kuhinj poskrbimo tudi za hitro in strokovno montažo, ne da bi vam jo dodatno zaračunali.

Izbira barve - bela je zopet nazaj!

Morda vas bo to nekoliko presenetilo, toda v modo se zopet vračajo klasične bele kuhinje. Njihovo vse večjo priljubljenost je mogoče pripisovati dejstvu, da bela barva navidezno poveča prostor in vanj vnese občutek večje zračnosti. Klasične bele kuhinje je mogoče kombinirati z detajli v drugih barvah in tako združiti tradicijo s pridihom modernosti. Zanimive so lahko tudi klasične kuhinje v naravnih barvah lesa v kombinaciji z lila stenami.

3D-izris kuhinje

Si ne predstavljate najbolje, kako bo videti vaša nova bela kuhinja po meri? Ne skrbite, s pomočjo izjemno natančnega 3D-izrisa kuhinje, ki ga pripravimo za vas, teh težav ne boste imeli več. 3D-izris kuhinje vključuje tudi najmanjše detajle, zato predstavlja zelo dober približek tega, kaj lahko pričakujete - od same velikosti in razporeditve kuhinjskih elementov do lokacije vtičnic in košev za odpadke. Opozoriti vas moramo, da 3D-izris kuhinje še ne pomeni, da ni več možnosti za spremembe. Po tem, ko je 3D-izris kuhinje izdelan, se namreč pogovorimo z vami in vam v primeru, da niste povsem zadovoljni, predlagamo tudi možne izboljšave. Zadovoljstvo strank je namreč naša glavna prioriteta.