Projektiranje kuhinje in izdelava kuhinje po meri

Projektiranje kuhinje po vaših željah in izdelava kuhinje, kot ste si jo zamislili. Uporabljamo program za 3d izris kuhinje, na podlagi katerega boste lahko izbrali najboljši predlog. V načrtovanje kuhinje z našim svetovalcem je vključeno arhitekturno projektiranje, po katerem bo potekala kasnejša izdelava kuhinje.

izdelava kuhinjProjektiranje kuhinje po vaši zamisli | arhitekturno projektiranje

Projektiranje kuhinje upošteva vse vaše zamisli in želje. Vsak prostor ima svoje omejitve, zato smo za vas pripravili arhitekturno projektiranje kuhinje. Projektiranje kuhinj upošteva prednosti in slabosti prostora. V kolikor naš katalog kuhinj ne izpolnjuje vaših potreb, se lahko odločite za projektiranje kuhinje po meri. Izdelava kuhinj po meri je rešitev za prostorske in stilske zagate. Medtem, ko bo potekala izdelava kuhinje, pa ste vabljeni, da si ogledate široko ponudbo iz kataloga - kuhinjski pripomočki, kjer so na voljo mali gospodinjski aparati svetovnih proizvajalcev

Projektiranje kuhinje - obisk na domu za načrtovanje kuhinje | izdelava kuhinje

Načrtovanje kuhinje z našim svetovalcem je brezplačno, v kolikor se boste odločili za nakup naše kuhinje. Za natačno načrtovanje kuhinje se lahko dogovorimo za obisk na domu, kjer bomo izmerili prostor in označili vse priključke. Izdelava kuhinje, ki se je bomo lotili glede na predhodno arhitekturno projektiranje, bo upoštevala vse vaše potrebe. Mi smo pripravljena na izziv, ki ga prinaša projektiranje kuhinj po meri. Če torej potrebujete arhitekturno projektiranje kuhinje, se oglasite v našem salonu.

projektiranje kuhinjProjektiranje kuhinje in kvalitetna izdelava kuhinje za vse stile

Specializirani smo za projektiranje notranje opreme ter za projektiranje kuhinj. Naša prednost so dolgoletne izkušnje, s katerimi bo projektiranje kuhinje potekalo strokovno in brez težav. Načrtovanje kuhinje z našim svetovalcem naj bo prijetna izkušnja. Za čimbolj podrobno projektiranje kuhinje nam zaupajte vse svoje želje. Naš svetovalec se bo z veseljem lotil vsakršnega izziva, ki ga bo prineslo projektiranje kuhinje. Prav tako vam naš svetovalec lahko pomaga pri izbiri novega pohištva za dnevne sobe, jedilnice, ali pa potrebujete pomoč pri opremljanju kopalnice po meri. Pohištvo za kopalnice Kuhinje Erjavec je prava izbira! Kvalitetna izdelava kuhinje bo nam v ponos, vam pa v zadovoljno uporabo.