Ugodne kuhinje in ostalo moderno pohištvo po vaši meri

Ugodne kuhinje so tisto, kar iščemo, ko razmišljamo o nakupu nove kuhinje. Iskanje tiste prave za mnoge predstavlja velik užitek, spet za druge pa je iskanje izredno stresno in naporno in bi se mu, če bi se le dalo, raje izognili. Da bi bila nakupna izkušnja čim bolj prijetna, je dobro med seboj primerjati različne proizvajalce, ponudbe in nenazadnje tudi cene, še preden se odpravimo na lov za modernim pohištvom. Največ zanimanja je za moderne in klasične kuhinje, ki pristojijo dvema od štirih tipov osebnosti uporabnikov, po principu Hetticha, z različnimi zahtevami pri prostorskem načrtovanju. Moderne ugodne kuhinje so tako najboljša izbira za moderen tip osebnosti in klasične za klasični tip osebnosti. Že ob samem načrtovanju in kasnejši realizaciji projekta stanovanje dobi določen karakter, ki odseva osebnost uporabnika, čeprav se tega morda niti ne zavedamo. Navedeno se kaže na primer v izbranih pohištvenih elementih, barvah in dodatkih, zato je potrebno upoštevati želje in potrebe različnih tipov uporabnikov, česar se zavedamo tudi v podjetju Kuhinje Erjavec, v katerem našim strankam nudimo najbolj ugodne kuhinje na enem mestu. Zavedamo se, da je uporabnikom poleg funkcionalnosti izredno pomemben tudi končni videz, zato smo pripravljeni storiti vse, da bomo izpolnili želje vsakega posameznika in mu s tem kar se da olajšali nakup. Naše moderno pohištvo odraža sodobnost iz brezčasnost, zato je odlična izbira za vsakogar, ki mu poleg funkcionalnosti in kakovosti ogromno pomeni tudi sodoben videz.

Kuhinje Erjavec

Ugodne in moderne kuhinje pri nas izdelane po meri

Ugodne kuhinje brez aparatov iz podjetja Erjavec so funkcionalne in sodobnega videza. So tudi individualno zasnovane, kar pomeni, da so prilagojene meram in potrebam vašega doma. Oblikovalci poskušajo prepoznati potrebe in navade vsake stranke, nakar vam ponudijo najboljše tehnološke rešitve in vam pomagajo oblikovati vašo sanjsko kuhinjo. Moderno pohištvo iz naše ponudbe je izdelano iz različnih materialov, v vsakem primeru pa je kakovostno in ima izjemno dolgo življenjsko dobo. Vas zanima, kako do svoje nove kuhinje? Rezervirajte si svoj termin, pri čemer s seboj prinesite tloris prostorov, da se lahko z našimi strokovnjaki pogovarjate o konkretnih rešitvah. Nato bomo pripravili 3D izris na podlagi načrtov. Po navadi je tako arhitektom, kot tudi strankam 3D izris v veliko pomoč, saj si lahko do potankosti predstavljajo opremljen prostor, predlagajo spremembe materialov, barv, oblik, postavitev. 3D izris je brezplačen v kolikor pri nas naročite pohištvo, ki ga izdelujemo v naši lastni proizvodnji. Ker so naši zaposleni mojstri na svojem področju, vam zagotavljamo, da boste z vašo novo kuhinjo več kot le zadovoljni. Usposobljeni monterji vgradijo celotno pohištvo v vaš dom, strokovno in profesionalno.

Več o modernem pohištvu


Iščete moderne kuhinje minimalističnega videza?

Na razvoj sodobno opremljene kuhinje po meri vplivajo številni dejavniki, predvsem pa razvoj tehnologije, odkritje novih materialov in vpliv energijskih virov. Moderne kuhinje so prostor zadnjih tehnoloških novosti, ki omogočajo lažje opravljanje delovnih nalog. Zanje je značilen tudi minimalistični videz v slogu neomodernizma. Trend so veliki predali, ki nam ponujajo ogromno prostora za shranjevanje različnih pripomočkov, nosilci za posodo, prekati za pribor, posode za kruh in še bi lahko naštevali. Poleg horizontalno pomičnih predalov so se za sodobno zasnovane kuhinje uveljavili tudi vertikalno pomični predali, ki so nameščeni v zadnjem delu visečih omaric in uporabniku omogočajo lažjo dostopnost do začimb oziroma gospodinjskih aparatov. Oblikujte si svojo ugodno kuhinjo, ki jo boste uporabljali še mnogo let, z našo pomočjo!

Moderno pohištvo

Več o nakupu kuhinje