Funkcionalne kuhinje vrhunske kakovosti

Med moderne in funkcionalne kuhinje zagotovo sodijo tudi kuhinje Erjavec, ki so vam na voljo v salonu kuhinj v Ljubljani. Njihovo kakovost, strokovnost in dobro oblikovanje lahko najdete za vsakimi vrati in v vsakem predalu kuhinje. Piko na i pa predstavlja ugodna cena, zato ne preseneča, da so naše kuhinje prepričale že marsikoga. Kako tudi ne, ko pa je bilo v ta koncept vloženega veliko časa in truda? Izdelava kuhinj po meri v tem podjetju temelji na visoki zmogljivosti in kakovost izdelkov, učinkovitosti proizvodnih metod, visokih okoljskih standardih in odgovornih dobaviteljih.

Izdelava kuhinj po naročilu prinaša številne prednosti

Izdelava kuhinj po naročilu nam daje možnost, da kar najbolje izkoristimo prostor, ki ga imamo na voljo. Obenem pa nam izdelava kuhinj po naročilu omogoča, da kuhinjske elemente, opremo in delovne procese v kuhinji prilagodimo našim potrebam. Ker kuhinje ne opremljamo ravno vsako leto, je pomembno, da pred nakupom dobro razmislimo, kako kuhinjo uskladiti z vsemi željami in potrebami. Pri tem vam bodo v veliko pomoč naši prodajalci v salonu, saj imajo bogate izkušnje in znanje.

Naše profesionalno svetovanje in 3d izris kuhinje vam bosta močno olajšala sprejemanje odločitev. Izris kuhinj namreč opravimo s pomočjo računalniškega programa, ki omogoča realen vpogled v videz opremljenega prostora. Hkrati vam bomo svetovali pri materialih, razporeditvi in dekoraciji, pa tudi glede nakupa bele tehnike, jedilnice ter dnevne sobe v enakem dizajnu in materialih, kot bo vaša nova kuhinja. Vaša nova kuhinja bo tako že vnaprej načrtovana do potankosti, zaradi česar bo še toliko bolj odgovarjala vašim željam.

Kuhinja po naročilu

Izdelava kuhinj po naročilu - moderne in funkcionalne kuhinje z otokom

Izdelava kuhinj po naročilu je popolnoma prilagojena vašim željam in zahtevam, razpoložljivosti prostora ter seveda vašemu življenjskemu slogu. Ljubitelje brezčasne elegance, domačnosti lesa in tradicionalnih barv bodo očarale vrhunske klasične kuhinje. Pri oblikovanju moderne in funkcionalne kuhinje pa so vsi kuhinjski elementi in detajli zasnovani v čistih in ravnih linijah. Takšna zasnova elementov zagotavlja tudi enostavno uporabo in vzdrževanje. Poleg bele barve so pogosto prisotne tudi bolj žive in drzne barve, pogosto v visokem sijaju.

V zadnjem času so vse bolj priljubljene tudi moderne kuhinje z otokom, ki nudijo številne prednosti, zlasti če gre za prostor, v katerem se druži celotna družina. Otok tako postane del moderne in funkcionalne kuhinje, kjer celotna družina lahko pripravlja zajtrk, malico ali kuha nedeljsko kosilo. Čeprav moderne in funkcionalne kuhinje z otokom zahtevajo nekoliko več prostora v našem celotnem bivalnem prostoru, ste lahko prepričani, da se vam bo nakup kuhinje po naročilu obrestoval.