Pošlji povpraševanje

LED paneli in LED razsvetljava za vsak poslovni prostor

LED paneli so popularen element razsvetljave, saj so ekološka in kvalitetna rešitev za vsako poslovno enoto. LED paneli se ne pregrevajo, torej se električna energija spreminja zgolj v svetlobno energijo in ne v toplotno, kar je gotovo korak v pravo smer pri ekološki ozaveščenosti planeta. Poleg ekologije pa je LED razsvetljava izjemno kvalitetna in primerna predvsem za prostore, kjer je potrebna zbranost in deloven ambient.

Led paneli - odlična led razsvetljava

Vrste LED panelov

V grobem LED razsvetljavo oz. LED panele delimo v dve podvrsti- nadgradni LED paneli in vgradni LED paneli. Med njima ni bistvene razlike- med seboj se razlikujeta samo v načinu vgradnje, kar pove že ime.

Vgradni LED panel

Vgradni LED panel se največkrat montira v spuščeni strop med stropne plošče. Raven vgradnega LED panela in stropne plošče se poravnata in tako ustvarita podobo enotnega stropa.

Nadgradni LED panel

Nadgradni LED panel se na strop montira kot klasične stropne svetilke. Nadgradni LED panel ima ohišje (okroglo ali pravokotno), ki ni poravnano v linijo stropa.

Barva LED razsvetljave

Pri nakupu LED panelov bodite pozorni tudi na barvo LED razsvetljave. Ta se giblje od 1.000 K (toplo oranžasta) do 10.000 K (hladna modra). Najpogosteje se odločamo za nakup LED razsvetljave med 3.000 K in 6.000 K, saj je to naravna temperatura sončne svetlobe tekom dneva.