Inverter varilni aparat za TIG, MIG MAG in elektroobločno varjenje

Inverter varilni aparat je naprava za varjenje z enosmernim varilnim tokom in deluje na visoki frekvenci od 20 do 200 KHz. Inverter varilni aparat je vsestranski in primeren za TIG, MIG MAG in elektroobločno varjenje. Ker je tudi prenosen, pride resnično prav pri montažnih delih, na gradbišču in v delavnicah. V podjetju Ingvar ponujamo kvalitetne inverter varilne aparate znamke Fronius, v naši ponudbi pa so, aparat za varenje tig ac/dc, TIG DC, CO2 varilni aparati, varilni aparat na polnjeno žico, aparat za varjenje z elektrodo, gorilniki, dodajni material, baterijski polnilci, CNC rezalne mize ter varilna oprema.

inveter varilni aparat

Plazemski varilni aparat

Plazemski varilni aparat je namenjen plazemskem varjenju z ali brez dodajanih materialov. Energijska gostota obloka in temperatura sta višji kot pri TIG varjenju, tako da so rezultati podobni laserskem varjenju. Primeren je tudi za varjence, ki so dostopni le z ene strani, saj je moč obloka večja in lahko prebijamo večje debeline materialov.

PROFESIONALNI VARILNI APARATI INGVAR

Preizkus plazemskih varilnih aparatov in inverter varilnih aparatov Fronius

Inverter varilni aparat je precejšnja naložba, zato ni odveč, če se pred nakupom nekoliko pozanimate. V kolikor boste kupili kvaliteto, se vam bo investicija hitro povrnila, presenetili pa vas bosta tudi natančnost in kakovost opravljenega dela. Če vtipkate ključne besede »varilni aparat prodam«, vam Google vrne veliko zadetkov, med katerimi je težko poiskati napravo, ki vas bo popolnoma zadovoljila. V podjetju Ingvar vam omogočamo, da vse naše naprave pred nakupom preizkusite in se sami prepričate v smiselnost naložbe. Ko izberete svoj inverter varilni aparat, plazemski varilni aparat, varilni aparat na polnjeno žico, aparat za varjenje z elektrodo ali drugo napravo, se na spletni strani prijavite na demonstracijo, na kateri boste dobili priložnost preizkusiti katerikoli inverter varilni aparat, točkovni varilni aparat itd., strokovno osebje pa vam bo odgovorilo tudi na vsa morebitna vprašanja.

inverter varilni aparat akcija