Toplotne črpalke za sanitarno vodo zagotavljajo poceni ogrevanje


Toplotna črpalka za sanitarno vodoIblo d.o.o. je podjetje s tradicijo, ki se že od leta 1995 ukvarja s klimatskimi napravami in sistemi LG med katere spadajo toplotne črpalke za sanitarno vodo in prezračevalne naprave. Specializirani smo za področje hlajenja in ogrevanja, naše toplotne črpalke za sanitarno vodo pa so izjemno ugodne, o čemer se lahko prepričate na našem spletnem ceniku. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato poleg ugodne cene in kvalitete nudimo montažo toplotne črpalke za sanitarno vodo in prepričani smo, da boste z našim delom izjemno zadovoljni. Življenjska doba toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode je izjemno dolga, obenem pa nudimo tudi garancijo na vse naše toplotne črpalke.

 

PRIMERJAVA VRST TOPLOTNIH ČRPALK


Toplotne črpalke za sanitarno vodo uporabljajo obnovljive vire

Sanitarna toplotna črpalka za ogrevanjeVse toplotne črpalke za sanitarno vodo za svoje delovanje uporabljajo obnovljive vire iz okolice – vodo, zrak in zemljo. Glede na vire energije ločimo toplotne črpalke za sanitarno vodo voda-zrak, zemlja-voda in zrak-zemlja. Ne glede na izbiro toplotne črpalke za sanitarno vodo vam zagotavljamo ugodne cene toplotnih črpalk, ki so vidne na našem ceniku, obenem pa ne pozabljamo na kvaliteto. S toplotnimi črpalkami za sanitarno vodo boste privarčevali veliko denarja, saj boste kar 75% celotne energije dobili iz okolice, obenem pa je toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode izjemno prijazna do okolja, saj zmanjša onesnaževanje.


Toplotna črpalka za sanitarno vodo – obiščite cenik

Toplotne črpalke in z njimi povezano ogrevanje so prihodnost in upamo, da se boste tudi vi pridružili našim zadovoljnim strankam. Podjetje Iblo zagotavlja kvalitetne toplotne črpalke za sanitarno vodo, ki so na voljo po izjemno ugodni ceni. Obiščite naš spletni cenik in si zagotovite toplotno črpalko za sanitarno vodo. Poleg prodaje nudimo tudi montažo vseh toplotnih črpalk. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali, drugače pa obiščite našo spletno stran, preverite cenik in recite ja kvalitetnemu in poceni ogrevanju.

 

CENIK TOPLOTNIH ČRPALK

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
IBLO podjetje za trgovino in storitve d.o.o.
Naslov
Vinarski trg 3
2250 Ptuj
Spletna stran
E-pošta
02 7806430
Seznam fraz
Toplotna črpalka za sanitarno vodo, toplotna črpalka za sanitarno vodo cenik
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA