Pošlji povpraševanje

Promocijska darila naj bodo lična – opremite jih z logotipom

Promocijska darila, ki jih nudimo v podjetju Gropik d. o. o., služijo pridobivanju novih strank in seveda utrjevanju poslovnih odnosov. Zato je zelo pomembno, da so opremljena z logotipom ali drugimi prepoznavnimi znaki vašega podjetja oziroma ponudbe. Logotip je mogoče natisniti oz. gravirati na vsak izdelek, ki se uporablja za promocijo. Nudimo različne tehnike, ki zagotavljajo privlačne učinke. Uporaba določene tehnike je odvisna od vrste darila, smiselne možnosti pa so odvisne od materiala.

Če je promocijsko darilo narejeno iz lesa, lahko logotip v les vžgemo, s čemer dosežemo edinstven efekt. V kovino običajno logotip graviramo, najbolj običajno pa na različne materiale logotip natisnemo. Občasno se izvaja tudi izrezovanje logotipa, v primeru tekstilnih izdelkov pa je možno tudi vezenje. Pri izbiri motiva za tisk na promocijska darila morate biti previdni. Logotip podjetja je dobra izbira, vendar je včasih dobro k logotipu dodati še druge informacije kot so spletni naslov vašega podjetja, telefonska številka in podobno. Po drugi strani pa morate paziti, da s količino informacij ne pretiravate. Izgled promocijskih daril bo eleganten, če bo motiv enostaven in pregleden. V primeru dražjih in pomembnih promocijskih daril, je pametno zaupati načrtovanje in oblikovanje motiva strokovnjakom. V takšnih primerih je pomemben vsak detajl, logotip pa si zagotovo zasluži največ pozornosti.

Promocijsko darilo - USB ključekPromocijsko darilo USB ključek - kartica

Poslovna darila kot so USB ključi so zelo priljubljena

Poslovna darila USB ključki so izredno priljubljeni. Uporabljate jih lahko v službi in v prostem času. USB ključi v naši ponudbi poslovnih daril, so dobavljivi z raznimi dodatki kot so etuiji, vrečke, vrvice ali ovratni traki. Nudimo veliko različnih tipov USB ključev: v obliki pisal, USB kartic, karabina… Elegantni kemični svinčniki imajo USB ključ skrit v pokrovčku pisala. So zelo priročna in zanimiva poslovna darila za vaš poslovne partnerje, ki jim želite izkazati naklonjenost in okrepiti poslovno sodelovanje.

Takšna poslovna darila imajo zagotovo še drug pomen in ta je, da hote ali nehote stremijo k izboljšanju vaših poslovnih odnosov ali pa konkretno služijo prepričevanju vašega poslovnega partnerja v večjo naklonjenost pri novih projektih. Ustrezna poslovna darila vam bodo zagotovo pripomogla prepričati poslovne partnerje v nove skupne projekte in še boljše sodelovanje. V najslabšem primeru pa si s takšnimi darili zagotovite vsaj promocijo vašega podjetja.

Promocijska darila kot so obeski in pisala dosežejo svoj namen

Poleg USB ključev najdete v našem prodajnem programu še veliko izbiro ostalih promocijskih daril. Promocijska darila obeski za ključe so na voljo v različnih oblikah. Izbirate lahko med raznimi metri, svetilkami in klasičnimi oblikami obeskov s prostorom za tisk ali gravuro logotipa vašega podjetja. Promocijska darila, kot so pisala, so vedno aktualna, pa naj gre za navadne svinčnike, ali kemične, saj jih v nobenem podjetju ni nikoli preveč. Njihova promocijska vrednost je velika, saj so stalno v uporabi, pri sebi jih imamo vedno – v službi ali ob prostem času. Potencialne stranke in obstoječe poslovne partnerje konstantno spominjajo na vaše podjetje, saj je vaš logotip, ki je natisnjen na pisalih ves čas pred njihovimi očmi. Njihova dobra lastnost je tudi ugodna cena, kar pomeni, da jih lahko naročite v večjem številu. V kategoriji pisal najdete še promocijska darila svinčnik, flomastre, barvice in še veliko drugih pisal.

Promocijsko darilo - odpirač - obesekPromocijsko darilo - obesek za ključe

Promocijsko ali poslovno darilo morate izbrati premišljeno

Katero promocijsko oziroma poslovno darilo boste izbrali je odvisno od priložnosti. Promocijsko darilo, ki ga poklonite potencialnemu poslovnemu partnerju je namenjeno spodbudi v smeri uspešnega sodelovanja. Običajno so promocijska darila enostavna in praktična, kot so na primer rokovniki, denarnice, ure, torbe, dežniki. Predstavljajo najboljša promocijska orodja saj so v pogosti uporabi in tako potencialne partnerje ves čas spominjajo na vas.

Pri poslovnih darilih pa morate paziti, da izberete takšna, ki imajo jasen namen in da so ustrezna glede na poslovni odnos, ki ga imate s poslovnim partnerjem. Izbiro pretirano osebnih daril vam odsvetujemo, prav tako vam odsvetujemo tveganje z neobičajnimi darili.