Bazeni - dodatna oprema prinaša večjo funcionalnost vašega bazena

Podjetje Ema d.o.o. se ukvarja z vsem, kar je povezano z bazeni. Medtem ko dodatna oprema služi za še večjo funkcionalnost in lažjo uporabo vašega bazena, pa osnovna oprema za vrtne bazene (Ljubljana) obsega vgradne hidravlične elemente, filtrirne naprave, bazenske črpalke ter bazenske spojne materiale in cevi. Dodatna oprema za vrtne bazene pa ne omogoča samo lažjega vzdrževanja bazena, ampak omogoča tudi rekreacijo, sprostitev in zabavo. In, nenazadnje, izboljša tudi estetski videz bazena.

Podjetje Ema bazeni in dodatna oprema za bazene Ljubljana vam ponuja inovativne rešitve, kakovost in dobro ceno. Obljubljamo vam celostni pristop in čisto vodo. Nič ni bolj osvežilno kot na vroč poletni dan skočiti v bazen, ki se nahaja na našem vrtu. Zaupajte nam vaše sanje in kmalu bodo naši bazeni in dodatna oprema krasili vaš dom.

NAŠA PONUDBA BAZENSKE OPREME

Vodne atrakcije najzanimivejša dodatna oprema za vrtne bazene (Ljubljana)

Bazeni dodatna opremaZa rekreacijo, sprostitev in zabavo na vašem vrtu ne bodo poskrbeli samo bazeni, ampak tudi dodatna oprema za bazene podjetja Ema d.o.o. Ljubljana. Vodne atrakcije, kot so osvetlitev bazena, protitočna naprava, stenske masaže, talni gejziri ter slapovi in kaskade, so zagotovo najzanimivejša dodatna oprema za vrtne bazene. Naj vas velikost bazena zaradi omejenega prostora na vašem vrtu ne skrbi preveč. Z našimi protitočnimi napravami vam prostora za plavanje ne bo nikoli zmanjkalo. Kombinacija masažnih šob vas bodo po napornem dnevu prijetno zmasirala, lahko pa so masažne šobe del prijetnega druženja s prijatelji. Moč vodnih mehurčkov iz talnega gejzirja prijetno poživi telo - počutili se boste kot pri maserju. Slap v naravi vedno pritegne našo pozornost, a v bazenu ni samo dekoracija, temveč je tudi masažni pripomoček - vodni curek blagodejno masira ramena in vrat.

Vzdrževanje bazena si olajšamo z namestitvijo bazenskih pokrival, ki jih uporabljamo ponoči ali ob slabem vremenu, ko bazen ni v uporabi. Bazenske lestve omogočajo čim lažji vstop in izstop iz bazena. Poznamo veliko različnih vrst lestev glede na potrebe in zahteve pri bazenu.

Prednost solarnih tušev je ta, da imajo posebno obdelan rezervoar z vodo, ki zagotavlja gretje vode za tuširanje s pomočjo sončne energije. Nekateri modeli imajo rezervoar dodatno obdelan s stekleno površino, kar še dodatno poveča izkoristek gretja s pomočjo sončne energije.

Vas zanimajo kakovostni in ugodni bazeni? Morda samo dodatna oprema za vrtne bazene? Obiščite Ema d.o.o. Ljubljana, kjer so po ugodni ceni na voljo bazeni in dodatna oprema za vsak dom. Vabljeni.