Montažni bazeni – termalna oaza na domačem vrtu


Montažni vrtni bazeniMontažni bazeni omogočajo vsakemu posamezniku, da si na domačem vrtu ustvari sanjsko kopališče, ki ga odlikuje kakovost in ugodna cena, saj za izgradnjo ni potrebno pridobivati gradbenega dovoljenja. Montažni bazeni so opremljeni s črpalko in filtrom prav tako pa omogočajo vgradnjo dodatne opreme, kot so na primer luči, masaže, pritoki, ogrevanje ter vrsto ostale opreme, ki bodo dopolnile obliko ter videz vašega bazena. Pri nas so vam na voljo ovalni ali montažni vgradni bazeni. Montažni vrtni bazeni, so lahko različnih oblik in visokega dizajna, saj nam pri nas idej za popolno kopališče ne manjka. Pošljite nam povpraševanje in opremili vas bomo z vsemi pomembnimi informacijami, ki jih potrebujete, da bi bilo vaše kopališče zares unikatno in vam ponujalo obilo vodnih ožitkov.

 

Montažni vrtni bazeni – unikatna kopališča za vsak okus


Montažni vrtni bazeni so lahko lahko samostoječi ali vgradni. Prav tako se lahko odločate med ovalno ali okroglo obliko bazena, ki lahko stoji samostojno ali pa ga je potrebno delno oziroma v celoti vgraditi. Namreč oblika narekuje pogoje vgradnje.
Tako na primer, okrogel bazen omogoča samostojno postavitev na ravni površini brez opore, vendar ga vam lahko, na vašo željo, postavimo tudi delno ali popolnoma v zemljo. Medtem ko je za postavitev ovalnega bazena potrebna dodatna oporna konstrukcija, prav tako pa morajo biti delno ali v celoti vkopani v tla na primerni vodoravni podlagi.

 

Montažni vrtni bazeni cena


Cena bazena je odvisna od oblike in velikosti ter dodatne opreme, ki jo izberete. Vendar je cena lastnega bazena še vedno bolj ugodna, kot če bi za vodne užitke plačevali termalnim kopališčem. Prav tako boste lahko v plavanju uživali, kadarkoli boste želeli, ne da bi vas pri tem priganjali, da se vrata kopališča že zapirajo. To pa je prednost, kajneda?! Ne odlašajte in nam pošljite povpraševanje še danes, saj bomo v celoti poskrbeli za svetovanje, načrtovanje, postavitev in vgradnjo ter zagon vašega bazena.


Ema | Montažni vrtni bazeni podjetja Ema so uresničitev sanj vsakega posameznika, saj jih odlikuje dizajn, kakovost in ugodna cena - povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EMA d.o.o.
Naslov
Stara cesta 20
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 604 04 55
051 685 441
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
Montažni bazeni, montažni vrtni bazeni, montažni bazeni cena
ZEMLJEVID