Bazenska tehnika - oprema za zunanji in notranji bazen

Naše podjetje se ukvarja z vsem, kar je povezano z bazeni - sem sodi tudi bazenska tehnika, kot so bazenske strojnice, bazenski sesalci, bazenske obloge in obrobe, solarni tuši, vodne atrakcije in pripomočki za ogrevanje in kemijsko pripravo bazenske vode. Osnovna bazenska oprema pa obsega:

  • vgradne hidravlične elemente,
  • filtrirne naprave,
  • bazenske črpalke,
  • bazenske spojne materiale in cevi.

Filtriranje bazenske vode


Osnovna bazenska tehnika za notranji in zunanji bazen

Vgradni hidravlični elementi služijo odtekanju in vračanju bazenske vode iz bazena nazaj v bazen. V osnovi so ti elementi iz kvalitetne bele ABS-plastike iz serije Aquareva. Hidravlični elementi se že v času gradnje bazena vgradijo v bazensko školjko. Povezujejo vidni del bazena z opremo v ozadju - bazensko strojnico, kjer poteka mehansko filtriranje vode. Hidravlični elementi so enostavni za vzdrževanje, imajo nevtralen videz in dolgo življenjsko dobo. Ema d.o.o. vam ponuja šest različnih barv hidravličnih elementov: bež, caribic zeleno, svetlo in temno modro, sivo in črno. Če si boste zaželeli prestižen izgled, pa vam lahko vgradimo elemente iz inoxa.


Za mehansko filtriranje bazenske vode vam ponujamo kvalitetne filtre iz poliestra ali polietilenske filtre, ki so ojačani s poliestrom. Filtri iz poliestra namreč prenesejo večji pritisk, poleg tega pa imajo dolgo življenjsko dobo. Njihov filtracijski medij je kremenčev pesek.


Za mešanje bazenske vode in za raznovrstne vodne atrakcije ponujamo visoko kakovostne bazenske črpalke italijanskega proizvajalca. Prednosti teh črpalk so izjemno tiho delovanje, večji izkoristek, trpežni materiali in visoka kakovost izdelave. Vgrajujemo jih v vse naše tipe bazenov. Spojni elementi, ventili in cevi so iz PVC-materiala priznanega avstrijskega proizvajalca. Zagotavljamo vam kakovostno in obstojno cevno instalacijo.


Vodne atrakcije kot najzanimivejša bazenska tehnika - primerna tako za zunanje in notranje bazene v javnosti kot v domačem okolju

Vodne atrakcije, kot so osvetlitev bazena, protitočna naprava, stenske masaže, talni gejzirji ter slapovi in kaskade, so verjetno najzanimivejša bazenska oprema. Večerna osvetlitev bazena vam bo lahko pričarala romantični večer. Doživetje bo vsekakor nepozabno. Če se želite v bazenu predajati rekreaciji, vam priporočamo, da se odločite za protitočno napravo, ki vam bo omogočila nemoteno plavanje na mestu. Protitočni tok boste lahko vklopili kar iz bazena, prav tako boste lahko nastavili njegovo moč. Stenske masaže vas bodo po napornem dnevu prijetno zmasirale, lahko pa so del prijetnega druženja s prijatelji. Nudimo vam hidromasažo s tremi masažnimi šobami in stikalom v bazenu. Moč vodnih mehurčkov iz talnega gejzirja prijetno poživi telo - počutili se boste kot pri maserju. Slap v naravi vedno pritegne našo pozornost, a v bazenu ni samo dekoracija, temveč je tudi masažni pripomoček - vodni curek blagodejno masira ramena in vrat.

Potrebujete opremo za bazen? Za še več podrobnosti vabljeni na našo spletno stran!