Comfort montažni bazeni – cenik izdelkov in storitev

 

Comfort bazeni podjetja Ema, d.o.o., predstavljajo idealno rešitev za vse, ki si želite cenovno ugoden in kakovosten montažni bazen. Cenik izdelkov je zasnovan na podlagi velikosti, uporabljenih materialov in zahtevnosti celotnega projekta, zagotavljamo pa vam, da so notranji in zunanji masažni bazeni Ema med najboljšimi na trgu. Comfort bazeni so plod našega lastnega dela in vam bodo zanesljivo služili vrsto let, saj niso kakovostni le bazeni, oprema, ki je v njih, je prav tako vrhunska. Oglejte si ponudbo na naši spletni strani ali nas pokličite in se dogovorite za sestanek in si zagotovite razvajanje kar doma. Ne spreglejte tudi ponudbo whirpool bazenov.

 

Vgradni comfort bazeni

 

Notranji ali zunanji masažni bazeni Comfort

 

Montažni bazeni (cenik dobite pri nas) so lahko tako notranji kot zunanji masažni bazeni vrhunske kakovosti. Če ste se odločili za postavitev v zaprtem prostoru (notranji bazeni), so Comfort bazeni kot nalašč za to, da jim dodate še savno in prho, lahko tudi ločen džakuzi - whirpool. Ob tem je pomembno pravzaprav le to, kakšne so vaše želje, mi pa bomo poskrbeli, da vam boso na voljo najboljši montažni bazeni. Cenik samih školjk je fiksen, skupna investicija pa je odvisna od tega, kakšen bazen ste si izbrali in katere dodatke potrebujete oziroma želite. V vsakem primeru pa so notranji ali zunanji (masažni) bazeni postavljeni kar se da hitro, tako da ga boste lahko čim prej uporabljali. 

 

COMFORT BAZENI - ODLIČNO RAZMERJE MED CENO IN KVALITETO

  

Comfort bazeni – najboljše razmerje med ceno in kvaliteto

 

V podjetju Ema, d.o.o., smo z veseljem in ponosom trgu ponudili izdelek, ki združuje visoko kakovost in ugodno ceno – to so Comfort bazeni. Pri izbiri in odločanju, za kateri izdelek se boste odločili, je najpomembnejše ravno razmerje kakovost – cena. Pri tem so zelo visoko na lestvici montažni bazeni. Cenik je seveda odvisen od specifičnega projekta, a na splošno lahko rečemo, da so cenovno ugodni. Poleg tega je montaža hitra in relativno poceni. Zunanji masažni bazeni so prijetna pridobitev za vsak dom, ki si jo lahko privoščite po zelo dostopni ceni.

 

Ema, d.o.o. | Zunanji masažni bazeni po ugodni ceni – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EMA d.o.o.
Naslov
Stara cesta 20
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 604 04 55
051 685 441
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
Comfort bazeni, montažni bazeni cenik, zunanji masažni bazeni, Notranji bazeni, bazeni oprema
ZEMLJEVID