Pošlji povpraševanje

Brezžična miška in tipkovnica vse bolj priljubljeni

Brezžična miška in tipkovnica

Brezžična miška in tipkovnica sta postali priljubljeni predvsem zaradi preproste uporabe in dejstva, da ju lahko uporabljamo tudi več metrov stran od računalnika. Ker je na trgu precej pestra izbira obeh izdelkov, posvetimo nakupu nekaj več pozornosti.


Tipkovnice se med seboj razlikujejo po številnih lastnostih, za vas pa je seveda pomembno, da z njo čim lažje delate. Delo na različnih vrstah tipkovnic se namreč precej razlikuje; nekatere imajo na primer visoke tipke, spet druge čisto nizke. Pred nakupom je zato najbolje, da sami preverite, ali vam določena brezžična tipkovnica ustreza, in poskusite tipkati nanjo, še preden se dokončno odločite za nakup. Prav tako pomislite, ali si na tipkovnici želite dodatne multimedijske tipke za bližnjice, kot sta pošta ali internet.

Miške in tipkovnice v spletni trgovini E-Misija


Pri izbiri računalniške miške pa bodite pozorni zlasti na njeno velikost in obliko - brezžična miška se mora vaši dlani dobro prilegati.

Brezžična miška še posebej odlična izbira za prenosnike

Brezžična miška je zelo primerna tako za prenosnike kot tudi za klasične osebne računalnike, najbolje pa se je odločiti za tisto, ki bo najbolje odgovarjala vašim zahtevam. Izbirate lahko med lasersko in optično miško. Za večjo natančnost in boljše delovanje izberite lasersko, če želite nekoliko prihraniti, pa optično. Računalniška miška naj bo primerne velikosti in oblike, da se bo dobro prilegala vaši dlani in vam tako olajšala delo. Izbirate lahko med majhnimi in nekoliko večjimi, pestra pa je tudi izbira modernih oblik, barv in vzorcev.


Brezžična računalniška miška je lahko oblikovana posebej za desničarje in levičarje, ali pa je primerna za oboje. Brezžična miška je najboljša izbira za prenosnike, ker je zelo majhna, pa lahko z vami tudi potuje, kamorkoli že greste.

Brezžična tipkovnica Logitech po ugodni ceni

Brezžična tipkovnica navadno deluje še s precej večje oddaljenosti od tiste, ki še omogoča normalen pogled na zaslon. Res pa je, da brezžična tipkovnica za delovanje potrebuje baterije in te se hitro praznijo. Baterije torej pri uporabi tovrstne tipkovnice predstavljajo dodaten strošek. V naši ponudbi vas po ugodni akcijski ceni čaka brezžična tipkovnica Logitech.

Vabljeni na našo spletno stran!

E-misija d.o.o. | Brezžična miška, računalniška oprema, tipkovnica Logitech, računalniška miška - povezave do naše spletne strani: