Pošlji povpraševanje

Osebni računalnik po ugodni ceni

Namizni računalniki akcija

Prvi računalniki segajo daleč nazaj v človeško zgodovino, leta 1946 pa so izdelali prvi računalnik brez mehanskih delov. Nato je v relativno kratkih tridesetih letih prehodil pot od ENIACA, ki je tehtal 80 ton, prek računalnikov s tranzistorji in prvimi integriranimi vezji oziroma čipi do računalnikov z mikroprocesorji. Trgovina z računalniki je zacvetela, kmalu (1981) pa je nastal tudi prvi osebni računalnik. Nekoč nepredstavljivo je postalo realnost - danes ima na primer v Sloveniji osebni računalnik doma več kot 99 % osmošolcev. Komunikacija prek osebnega računalnika je najpogostejša vrsta komuniciranja, tako na zasebnem kot na poslovnem področju.

Osebni računalniki v spletni trgovini MEGA.je

Prenosni ali namizni osebni računalnik?Osebni računalnik

Nekateri menijo, da je odgovor na to vprašanje - oboje. Kakor koli že - tako prenosni kot namizni računalniki (akcija lahko nakup občutno poceni) so nujen del našega zasebnega in poslovnega življenja. Ob nakupu morate pretehtati le, kakšno vrsto pravzaprav potrebujete. Če boste računalnik uporabljali zgolj doma, vam bo verjetno bolj prav prišel namizni osebni računalnik, če pa bi ga radi uporabljali tudi na poti, potem se odločite za prenosnik. Naša spletna trgovina z računalniki, računalniško opremo in drugimi artikli ima pestro ponudbo računalnikov za različne uporabnike, tako za fizične kot za pravne osebe, podjetjem pa nudi tudi najem. Že nekaj časa je pri nas in tudi drugih ponudnikih v Sloveniji na voljo naš lasten izdelek - računalnik MEGA. Gre za osebni računalnik, ki ga iz različnih vrhunskih komponent sestavljamo sami, na voljo pa je v več različicah.

Namizni računalniki - akcija

Ko pride čas za nakup novega osebnega računalnika z vso opremo, je spet čas za premislek, kakšen računalnik pravzaprav potrebujemo. E-misija d.o.o. ves čas svojim strankam ponuja različne akcije, s katerimi je nakup še ugodnejši. Prednost pestre ponudbe različnih trgovin z računalniki je v tem, da si lahko izberemo osebni računalnik ali prenosnik, ki popolnoma ustreza našim potrebam, po drugi strani pa je včasih ravni zaradi množice ponudb in ponudnikov težko izbrati. Predlagamo vam, da si ogledate našo ponudbo in precenite, kateri osebni računalniki so za vas najprimernejši, nato pa se obrnite na naše svetovalce (po elektronski pošti ali telefonu) in pomagali vam bomo izbrati.

E-misija d.o.o. | Osebni računalnik, gaming računalnik, trgovina z računalniki - povezave do naše spletne strani: