Intel procesor - nova generacija v trgovini E-Misija

 

Procesorji Intel so številka ena na svetovnem trgu. Naročite jih lahko pri trgovini E-Misija, kjer poskrbimo za konkurenčne cene in gotovinski popust. Pri nas vas čaka tudi izvrstna Intel 7 generacija in revolucionalrna tehnologija Intel Optane. Preverite računalniške komponente v naši spletni trgovini, kjer vas čaka pestra izbira za vse vaše želje. Intel Optane pomnilnik je pameten in prilagodljiv sistem, ki zagotavlja neverjetno odzivnost in hitro delovanje.

 

intel procesorračunalnik z intel procesorjem

 

Intel, vrhunski ameriški proizvajalec

 

Intel deluje že vse od leta 1968 in je danes največji svetovni izdelovalec polprevodnikov. Na področju procesorjev (natančneje mikroprocesorjev) za osebne računalnike imajo kar 80-odstotni tržni delež. Intel procesor je torej odlična izbira, v Sloveniji pa ga enostavno naročite prek spletne trgovine E-Misija, kjer imamo veliko izbiro procesorjev in tudi druge računalniške opreme. Nova Intel 7 generacija procesorjev temelji na Kaby Lake arhitekturi, ki ima še višjo hitrost delovanja. Procesor s štirimi jedri tiktaka med 3,0 in 3,5 GHz, na voljo pa ima 6 MB predpomnilnika. Nova generacija vas bo navdušila z zmogljivostjo in hitrostjo.

 

UGODNE CENE INTEL PROCESORJEV

 

Intel Optane tehnologija

 

Nova tehnologija Intel Optane je prva zares nova tehnologija, ki jo je podjetje na trg poslalo po 25 letih. Gre za revolucionarno tehnologijo, saj Intel Optane pomnilnik poveže DRAM pomnilnik in trdi disk računalnika, ter s tem ustvari inteligentno in nadvse odzivno računalniško izkušnjo. Intel Optane tehnologija pospeši računalnik s procesorjem 7 generacije. Kljub temu boste ohranili veliko zmožnost shranjevanja podatkov na trdem disku. S tehnologijo Intel Optane bo imel računalnik 2x hitrejši zagon in do 5x hitrejši zagon spletnega brskalnika. Računalnik bo deloval hitreje in bolj gladko.

 

Obrnite se na trgovino E-Misija in si zagotovite svoj Intel procesor 7 generacije in tehnologijo Intel Optane. Vaša uporabniška izkušnja bo neverjetna!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Ljubljanska c. 21d
1241 Kamnik
Delovni čas
PON, SRE, PET: 8h - 16h         TOR, ČET: 8h - 17h
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
01 830 35 32
Seznam fraz
intel procesor, intel optane
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA