Pošlji povpraševanje

Nakup sistema Windows 7 ali Windows 8 za nadgradnjo vašega računalnikaNakup windows 8

Naše podjetje se ukvarja s prodajo računalnikov in računalniške opreme. Prodajni program vam nudi bogato izbiro računalnikov in računalniške opreme različnih proizvajalcev, oblik in zmogljivosti. Pestra ponudba opreme in široka paleta sestavljenih računalnikov MEGA, ki so naš lasten produkt, bo zadovoljila še tako zahtevne okuse in želje. Računalniki MEGA v seriji 3000 so v glavnem namenjeni osnovnim potrebam uporabnika, saj gre za računalnike z i3 in i5 procesorji. Zahtevnejšim strankam pa je namenjena serija 5000 z računalniki z i7 procesorji.


Ker je računalnik samo del kompleta, ki ga potrebujete, pa smo vam ob nakupu računalnika po znižanih cenah pripravili tudi dodatno ponudbo:

  • Microsoft Windows in Office,
  • monitorje
  • tiskalnike,
  • tipkovnice, miške in zvočnike.

Akcijska ponudba sistemov WINDOWS ter OFFICE

Nakup sistema Windows 7 in 8 - najboljša cena ob nakupu računalnika

Osebni računalnik je brez operacijskega sistema neuporaben. Tako operacijski sistem Windows 7 kot Windows 8 sta del našega prodajnega programa. Še več, ob nakupu računalnika MEGA vas bo nakup sistemov Windows 7 ali 8 stal precej manj. Tako boste prihranili kar nekaj stroškov. Sicer pa se za nakup Windows 7 ali Windows 8 operacijskega sistema cena razlikuje in je odvisna od mnogih različnih dejavnikov: od prodajalca, države, menjalnega tečaja, lokalnih davkov, dajatev, pristojbin, lokalnih tržnih pogojev in drugih dejavnikov, ki vplivajo na določanje cen.


Nakup sistema Windows 8 prinaša številne prednosti tako za vas kot za vaš računalnik. Sistem se prilagaja vašim željam in je hiter, tekoč ter intuitiven. Očaral vas bo nov uporabniški vmesnik, zagon vašega računalnika bo hitrejši, delovanje baterije pa se bo podaljšalo.

Windows 8 ugodna cena

Nakup sistema Windows 8 za optimalno delovanje računalnika MEGA

Da bi vaš računalnik MEGA deloval kaj najbolj optimalno, vam priporočamo nakup Windows 8 operacijskega sistema. Seveda se lahko odločite tudi za nakup sistema Windows 7. Ob nakupu računalnika MEGA bo nakup sistema Windows 7 ali 8 cenejši, saj bomo sistem inštalirali brezplačno. Vaš računalnik bo takoj pripravljen za delo. Seveda pa se lahko odločite še za dodatno licenčno programsko opremo.

Obiščite našo spletno stran in se odločite za nakup računalnika skupaj s sistemom Windows 7 ali Windows 8 ter prihranite. Cena naših računalnikov in ostale opreme je resnično ugodna. Vabljeni!

E-misija d.o.o. | Nakup Windows 8, nakup Windows 7, Windows 8 cena, Windows 7 cena - povezave do naše spletne strani: