Najcenejši računalniki – sestavite si svoj računalnik za igre

Računalniki se danes hitro razvijajo in izboljšujejo, zato so lahko le nekaj let stari računalniki že zelo zastareli. Preden se odločite za nakup računalnika, si zato le vzemite čas in premislite, kako pogosto in za kakšne namene ga potrebujete. Preverite ponudbe, povprašajte strokovnjake, ob tem pa seveda upoštevajte svoje denarne zmožnosti. Upoštevajte tudi, da najcenejši računalniki niso vedno primerni.


Ena od cenejših možnosti je nakup že vnaprej sestavljenega računalnika, lahko pa si ga sestavite tudi sami po svojih željah in potrebah. Če nimate dovolj računalniškega znanja za takšno odločitev, lahko sestavljanje prepustite računalniški trgovini. Nekatere računalniške trgovine ne omogočajo sestave računalnika po individualnih željah, ampak le nakup posameznih komponent. Pri E-misija d.o.o. vam nudimo možnost nakupa posameznih komponent, pravtako pa imamo v ponudbi preko strani MEGA.je že sestavljene računalnike pod našo blagovno znamko MEGA. Nudimo računalnike MEGA v akciji, kateri so lahko cenejši za manj zahtevne uporabnike kot tudi zmogljivejše in najnovejše, na primer za gamerje ali grafične oblikovalce.  

 

Oglejte si zmogljive in poceni računalnike za igre

 

Računalnik za igre naj bo dober, zmogljiv in hitro odzivenRačunalnik za igre

Igre so eden najzahtevnejših kosov programske opreme, zato mora biti računalnik za igre temu primerno zmogljiv. Računalniki, kupljeni s polic tehničnih ali drugih večjih trgovin, so povečini zasnovani tako, da niso zares namenjeni igranju iger. Ali pa gredo proizvajalci v drugo skrajnost in vanje vstavijo vse, kar je mogoče, cena pa je temu primerno previsoka.


Sestavljanje računalnika se začne pri procesorju in matični plošči, saj sta to osnovna gradnika sistema, ki deloma narekujeta tudi nadaljnje komponente. Zato so gamerski računalniki MEGA sestavljeni z najzmogljivejšimi procesorji Intel Core i7.
Računalnik za igre naj ima močan in hiter procesor ter velik pomnilnik, da bo lahko hitro obdeloval podatke. Potreben je tudi dovolj velik trdi disk, saj namestitev novejših iger zavzame kar dosti prostora. Primeren računalnik za igre ima poleg tega dobro grafično kartico in ustrezno velikost monitorja.

 

Amd procesorji – izbira odvisna od zmogljivosti

Procesor, osrednji del računalnika, obdeluje podatke in nadzoruje ostale enote vašega računalnika. Na trgu so najbolj znani Intel in AMD procesorji in te smo izbrali tudi mi za naše MEGA računalnike. Izdelani so iz silicija, medtem ko so njihovi ovoji lahko iz keramike ali aluminija.


Izbira procesorja je odvisna predvsem od tega, kakšno zmogljivost pričakujete, njegova velikost pa od količine podatkov, ki jih boste imeli začasno shranjene na računalniku. Večji kot je procesor, bolje je, enako velja tudi za njegovo hitrost. Prav tako je pomemben podatek, koliko se procesor segreva. Če na računalniku veliko igrate igre, je priporočljiv procesor, ki dlje časa ostane hladen. Seveda je pomemben faktor tudi cena, toda bolje je plačati nekaj evrov več in se izogniti poznejšemu nezadovoljstvu.

AMD procesorji in ostale računalniške komponente so vam na voljo kot posamezne komponente ter tudi kot del sestavljenih računalnikov MEGA v naši spletni trgovini. Vabljeni!

 

E-misija d.o.o. | Najcenejši računalniki, računalnik za igre, amd procesorji – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Ljubljanska c. 21d
1241 Kamnik
Delovni čas
PON, SRE, PET: 8h - 16h         TOR, ČET: 8h - 17h
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
01 830 35 32
Seznam fraz
najcenejši računalniki, računalnik za igre, amd procesorji
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA