Pošlji povpraševanje

Barvni laserski tiskalnik vzdržljiv in primeren za tiskanje večjih količin

Kupovanje tiskalnika danes ni več lahka odločitev, saj je tehnologija tiskanja zelo razvita in je zato na tržišču veliko različnih vrst tiskalnikov. Še pred nakupom tiskalnika dobro premislite, v kakšnem obsegu in kako pogosto ga boste uporabljali, koliko vam pomenita hitrost in kakovost tiskanja. Dobra izbira tiskalnika vam lahko prihrani veliko časa, saj vam olajša delo.

Laserski in multifunkcijski tiskalniki v posebni ponudbi


Za laserski tiskalnik velja, da je malce dražji, zlasti kadar gre za barvni laserski tiskalnik. Vendar pa se vam bo investicija vanj kmalu povrnila, saj bo tiskalnik zdržal dlje. Lahko torej rečemo, da je za laserski tiskalnik značilen večji strošek ob nakupu, kasnejše tiskanje pa je bistveno cenejše. Za barvni laserski tiskalnik pa se odločite v primeru, da ga boste res veliko uporabljali in tiskali predvsem barvne fotokopije.

Multifunkcijski tiskalnik

Multifunkcijski tiskalnik - vse v enem

Multifunkcijske naprave, med katere sodi tudi multifunkcijski tiskalnik, postajajo vse bolj priljubljene, saj jih odlikujeta enostavna uporaba in nizka cena, obenem pa ne zahtevajo veliko prostora. Multifunkcijski tiskalnik vam omogoča tako tiskanje, kopiranje in skeniranje kot tudi pošiljanje elektronske pošte in faksa. Če torej ne želite kupiti večje mize, na kateri bi bilo dovolj prostora za vse računalniške pripomočke, je multifunkcijski tiskalnik odlična rešitev za vas.


Med najbolj priljubljene in prodajane blagovne znamke tovrstne opreme sodita Canon in HP, ki ju najdete tudi v našem prodajnem programu. Ostale multifunkcijske naprave imajo precej več pomanjkljivosti, so slabše kakovosti ali pa je njihova cena previsoka.

Zvočniki za računalnik - na voljo Logitech zvočniki

Kljub temu, da zvočniki za računalnik že dolgo sodijo k osnovni opremi vsakega osebnega računalnika, jim marsikdo ne nameni prav veliko pozornosti. Zadovolji se s cenenimi plastičnimi modeli zvočnikov, ki si komaj zaslužijo ta naziv. Povprečni zvočniki za računalnik so praviloma zelo skromne kakovosti, kar pomeni, da zvočne kartice, tudi tiste skromnejše, ne morejo pokazati vsega, kar zmorejo.

LOGITECH računalniški zvočniki v akcijski ponudbi


Če želimo dejansko uživati v dobri glasbi, pa lahko računalnik opremimo s spodobnimi zvočniki. Lahko bi rekli, da morajo biti zvočniki, če naj vsaj približno izkoristijo kakovost zvočne kartice, dražji od nje. Koliko dražji, pa je seveda odvisno od vaših zahtev, ostrine ušesa in debeline denarnice.

V naši ponudbi so vam poleg zvočnikov Genius, Trust in HP na voljo tudi Logitech zvočniki. Vabljeni na našo spletno stran!

E-misija d.o.o. | Barvni laserski tiskalnik, računalniška trgovina, logitech zvočniki, zvočniki za računalnik - povezave do naše spletne strani: