Pošlji povpraševanje

Računalniška trgovina E-Misija

Računalniška trgovina E-Misija je doma v Kamniku, a deluje kot spletna trgovina. Računalništvo imamo pokrito od A do Ž, saj nudimo komponente številnih vrhunskih dobaviteljev. Nekatere trgovine z računalniki nudijo samo končne izdelke, v naši trgovini z računalniško opremo pa si računalnik lahko sestavite sami. Ponujamo visoko zmogljive komponente, in to po zelo ugodnih cenah.

Izberite opremo v naši spletni trgovini

Na naši spletni strani boste naši katalog računalniške opreme, ki jo ponujamo. Omogočamo vam vpogled v seznam artiklov, cene in tehnične specifikacije. Računalniško opremo nato prek spletne košarice izberete in oddate svoje povpraševanje. Prodajalec v naši trgovini bo preveril cene, dobavljivost in združljivost izbranih komponent. Na elektronski naslov vam bomo poslali končno ponudbo, nakup pa na osnovi izdanega predračuna opravite v eni od naših računalniških trgovin.

osebni racunalnikprenosni racunalnik

Seveda nudimo tudi dostavo. Artikle iz spletne trgovine vam bomo dostavili na želeni naslov, ob naročilu boste prejeli informacijo in načinu in stroških pošiljanja. Za računalniško opremo manjše vrednosti se dostava obračunava po tarifi Pošte Slovenije, za v naši računališki trgovini naročene izdelke nad vrednostjo 100 evrov pa bo dostava brezplačna.

AKCIJA OSEBNIH RAČUNALNIKOV IN RAČUNALNIŠKE OPREME!

Prijazne možnosti plačila v naši računalniški trgovini

Računalniška trgovina E-Misija svojim strankam nudi zelo ugoden nakup. Ko naročate prek spletne trgovine, računalniško opremo lahko dobite na obroke. Z American Express kartico lahko plačate v 6 obrokih, z DINES kartico pa kar v 12 obrokih. Obročno odplačilo je možno tudi za imetnike NLB kartic. Za takojšnje gotovinsko plačilo v naši prijazni računalniški trgovini nudimo 4 % popusta. Redna cena, ki jo vidite v spletni trgovini velja za nakup s kreditno kartico, gotovina vedno dobi popust. Pri nakupu računalnikov skupaj z monitorjem priznamo v E-misija trgovini z računalniki 6% popust na ceno komponent.

Za partnerje skupine SIRIS velja, da si lahko plačilna pogoje prilagodijo. O tem se pozanimajte pri posameznem partnerju ali pa v naši trgovini z računalniško opremo. Nudimo tudi kreditiranje za podjetja, zato se le oglasite in skupaj bomo našli rešitev.