Pošlji povpraševanje

Računalniške komponente za namizni računalnik

Pri nakupu računalnika se vedno več ljudi odloča za tako imenovan sestavljeni računalnik. Pri njem smo skrbno izbrali posamezne računalniške komponente različnih vrhunskih priznanih proizvajalcev in jih združili v popoln izdelek, ki smo ga poimenovali MEGA. Na voljo je več različic tega računalnika, vsaka je glede na izbrane računalniške komponente bolj primerna za določeno rabo. Tako posamezni deli kot končni izdelek so testirani, slednji na Slovenskem institutu za kakovost in meroslovje (SIQ). Na voljo je tako kompleten namizni računalnik vse v enem MEGA, ki ga ponujamo v več različicah glede na različne zahteve kupcev.

Računalniške komponente

Računalniške komponente in slovenska zakonodaja

V podjetju E-misija d.o.o. moramo seveda upoštevati slovenske zakone, zato prodaja računalnikov, ki jih izdelamo za vsakega posameznega kupca, žal ni več mogoča. Temu smo se prilagodili tako, da smo za svoje stranke sestavili osebni računalnik MEGA, ki je na voljo v različnih variantah, odvisno od tega, za kaj ga boste uporabljali. Še vedno uporabljamo računalniške komponente svetovno priznanih proizvajalcev, le da smo pripravili nekaj različic, med katerimi je nedvomno tudi takšna, ki je najbolj primerna za vas.

Računalniške komponente za vsak okus v trgovini E-Misija

Računalnik vse v enem

Zgornja besedna zveza, ki je bolj znana v angleški različici all-in-one (AIO), pomeni namizni računalnik, ki ima vse računalniške komponente, tudi monitor, v enem samem ohišju. Računalniki MEGA niso 'all-in-one', so pa že sestavljeni računalniki, ki imajo vse glavne komponente v enem. Takšni kompletni računalniki so bistveno ugodnejši za kupce, nudimo pa jih v več serijah in so primerni za različne potrebe.


Ob vsem tem pa so določeni modeli primerni tudi za največje gamerske navdušence. Ne glede na to, ali se odločate za nakup računalnika po posameznih komponentah ali vse v enem MEGA različice, se pred nakupom prepričajte, kakšen računalnik pravzaprav potrebujete. Z vsemi vprašanji se seveda lahko obrnete na E-Misijo!

E-misija d.o.o. | Računalniške komponente, računalnik vse v enem, namizni računalnik - povezave do naše spletne strani: