Gamerski računalnik z odličnimi komponentami

 

Gamerski računalnik (tudi »gamer računalnik«) so sanje vsakega navdušenca nad računalniškimi igricami. Še vedno gre za osebni računalnik, le da so njegove komponente prilagojene posebej temu nameni. Gamer računalniki morajo imeti še posebej zmogljiv procesor in pa kvalitetno grafično kartico. V trgovini E-Misija ponujamo izvrstne računalniške komponente različnih proizvajalcev iz katerih si lahko sami sestavite računalnik ali pa ga ustrezno nadgradite. Pripravili pa smo tudi svoj računalnik MEGA, ki je kombinacija več računalnikov pod enotnim imenom. V Sloveniji so sestavljeni računalniki vse bolj priljubljeni, saj ga tako res prilagodite posamezniku in njegovim potrebam. Za gamerski računalnik je to zagotovo dobra odzivnost in grafika. A če je vedno veljalo, da mora biti za gamerski računalnik cena visoka, mi ta stereotip razbijamo.

 

gaming računalnikgamerski računalnik akcija

 

Gamer računalnik po ugodni ceni

 

Z nekaj truda se da po ugodni ceni sestaviti gamerski računalnik, ki bo zagotovil visoke potrebe po ločljivosti in drugih pomembnih kvalitetah. V spletni trgovini E-Misija lahko enostavno in hitro poiščete različne komponente in iz njih sestavite svoj gamerski računalnik. Ko blago izberete, bo naš prodajalec povpraševanje preveril (ceno, dobavljivost in združljivost komponent) ter vam poslal ponudbo s predračunom. Izbirate lahko med vrhunskimi grafičnimi karticami NVIDIA, AMD in drugimi. Posvetite tej izbiri dovolj časa, saj je grafična kartica zagotovo srce gamer računalnika. Najbolj razširjena ločljivost dandanes je sicer 1080p ali 1920x1080. Nadalje izberite tudi dober procesor. Priporočamo izvrstne procesorje Intel, ki so tehnološko dovršeni in zares izredno zmogljivi. Na računalniškem trgu procesorjev je Intel zagotovo številka ena.

 

AKCIJA GAMERSKIH RAČUNALNIKOV IN RAČUNALNIŠKE OPREME

 

Ostale komponente za pravi gamerski računalnik

 

Ena možnost je zgolj nadgradnja obstoječega računalnika, če pa gamerski računalnik sestavljate popolnoma od začetka, imate še nekoliko več dela. Treba se bo odločiti tudi za ohišje, kar je povsem stvar okusa, a mora zagotavljati dobro hlajenje in enostavno vgradnjo komponent. Nadalje je za gamer računalnik pomemben napajalnik, od katerega bodo odvisne prav vse ostale komponente, zato naj bo zmogljiv. Izberite komponente za gamerski računalnik pri E-Misiji.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Ljubljanska c. 21d
1241 Kamnik
Delovni čas
PON, SRE, PET: 8h - 16h         TOR, ČET: 8h - 17h
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
01 830 35 32
Seznam fraz
gamerski računalnik, gamer računalnik
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA