Pošlji povpraševanje

Nakup računalnika naj ne bo prenagljena odločitev

Nakup računalnika je odločitev, ki je v največji meri odvisna od tega, za kakšne namene računalnik potrebujete. Računalniki se namreč hitro razvijajo in izboljšujejo in le nekaj let star računalnik je lahko že zelo zastarel. Zato je izredno pomembno, da si za nakup računalnika vzamete čas, preverite ponudbe, povprašajte strokovnjake in da upoštevate svoje denarne zmožnosti.

Nakup računalnika akcija
Odločite se lahko za nakup vnaprej sestavljenega računalnika, lahko pa ga sestavite tudi sami, po lastnih željah in potrebah. Takšen računalnik bo precej bolje prilagojen vašemu delu. Ker za takšno samostojno sestavo oz. izbiro računalniških komponent potrebujete že kar nekaj računalniškega znanja, pa vam lahko računalnik glede na opis vaših želja in potreb sestavijo tudi v računalniški trgovini.

AKCIJSKA PONUDBA RAČUNALNIKOV MEGA


Skoraj vsaka trgovina z računalniško opremo vam nudi že kakšen vnaprej sestavljen model računalnika, ne omogoča pa vsaka tudi sestave računalnika po lastni želji. Pri tem pa je dobro vedeti, da nekatere računalniške komponente, preden jih umaknejo iz prodaje, trgovci tudi občutno znižajo. Tako lahko nov računalnik dobite po precej nižji ceni. Akcija pri ceni nakupa komponent pa seveda ne pomeni, da so zato bistveno slabše od tistih, ki so še v prodaji.

Računalniki MEGA - računalniki po meriRačunalnik i5

V podjetju E-misija d.o.o. se ukvarjamo s sestavljanjem računalnikov, ki jih nato prodajamo pod lastno blagovno znamko MEGA. Pestra ponudba opreme omogoča zadovoljitev večine okusov, saj ponujamo namizne računalnike različnih proizvajalcev, oblik in zmogljivosti. Za vas smo pripravili široko paleto računalnikov. Serija 3000 je namenjena osnovnim potrebam uporabnika, del ponudbe pa je tudi računalnik MEGA Ultra i5. Serija 5000 pa je primerna za zahtevnejše stranke.


Sestavljanje računalnikov lastne blagovne znamke ne bi bilo možno brez tehnološke usposobljenosti in kakovostnih sestavnih delov, ki so pogoj za zanesljivo delovanje računalnikov. Vsi naši računalniki - tako računalnik i5 kot preostali - so sestavljeni profesionalno in iz kakovostnih komponent, so funkcionalni in pregledani pri SIQ. Tudi sicer testiranju računalnikov namenjamo veliko pozornosti, saj želimo, da bi ustrezali vsem varnostnim in kakovostnim kriterijem. Ne nazadnje pa nam to narekuje tudi zakon.

Računalniki MEGA - akcija v spletni trgovini

Računalniki MEGA - akcija spletne trgovine vam omogoča precejšen prihranek. Za primer vzemimo nakup računalnika, kot je računalnik i5: z nakupom boste lahko prihranili tudi do 40 evrov. Zato le obiščite našo spletno stran in si oglejte našo pestro ponudbo.

Vabljeni!

E-misija d.o.o. | Nakup računalnika, računalniki akcija, računalnik i5 - povezave do naše spletne strani: