Pošlji povpraševanje

Gaming računalnik naj bo zmogljiv, hitro odziven in zanesljiv


Ko se odločate za nakup namiznega računalnika, je najprej treba razmisliti, katero vrsto računalnika želite - najosnovnejšega in najcenejšega, za vsesplošno rabo ali nadpovprečno zmogljivega primernega tudi za igranje zahtevnejših iger.

Ker so igre eden najzahtevnejših elementov programske opreme, mora biti gaming računalnik temu primerno zmogljiv in hitro odziven. Namizni računalniki, ki jih najdemo v tehničnih ali drugih večjih trgovinah, so povečini zasnovani tako, da niso zares namenjeni igranju iger. Večina računalniških trgovin ponuja že sestavljene računalnike, vendar le malo trgovin ponuja sestavljene Gaming računalnike. Najboljši GAMING računalniki imajo i5 ali i7 procesor.

IZJEMNO ZMOGLJIVI GAMING RAČUNALNIKI

Gaming računalnik - najpomembnejše komponente so grafična kartica, matična plošča in procesor


Gaming računalnik Mega 6000Izbira gaming računalnika se običajno prične z izbiro procesorja. Gaming računalnik naj ima močan in hiter procesor ter dovolj pomnilnika, da bo lahko hitro obdeloval podatke. Na splošno velja, da višja kot je hitrost procesorja, višja je cena in bolje deluje računalnik. Gaming računalniki uporabljajo Intel ali AMD procesorje. Intel trenutno velja za prvaka med procesorji. Za igranje iger so predvsem primerni procesorji iz družine Intel Core i5 in i7. Pomembna je usklajenost komponent, predvsem osnovne plošče in grafične kartice. Najboljše je da vgradimo osnovno ploščo in grafično kartico od istega proizvajalca ki imajo že optimizirane take komplete.
MEGA 6000 - Gaming serija ima zato vgrajen komplet, ki zajema osnovno ploščo MSI H97 Gaming in grafično kartico MSI serije Gaming.Komplet omogoča avtomatsko prilagajanje hitrosti grafičnega jedra in to le takrat, ko je ob intenzivnem igranju to najbolj potrebno. Inteligentni LAN vmesnik pa vam omogoča učinkovitejše igranje igrice preko omrežja. Pozlačeni kontakti in vgrajen ojačevalec studijske kakovosti posrkrbijo za izjemen zvok. Medtem ko izdelava po najvišjih standardih Military Class 4 zagotavlja kakovost in stabilnost računalnika.
Pri gaming računalnikih je zelo pomembno tudi ohišje in napajalnik. Ohišje mora omogočati dovolj kvalitetno hlajenje medtem ko mora biti napajalnik dovolj zmogljiv in učinkovit. Nova serija MEGA Gaming računalnikov, je zato vgrajena v kvalitetno ANTEC GX500 ATX ohišje ki je zelo kompaktno in omogoča odlično hlajenje. Vgrajeni napajalnik priznane blagovne znamke LC Power ustreza najnovejšim ekološkim standardom, ki jih zahtevajo nove Evropske direktive. Poraba računalnika z učinkovitim in energijsko varčnim napajalnikom je lahko precej nižja kar vam lahko na leto prihrani tudi 40 ali več eur.

Pozornost je treba nameniti tudi velikosti predpomnilnika: več ga je, boljši je gaming računalnik. Core i3 imajo 4 GB, Core i5 imajo 4 do 8 GB predpomnilnika, medtem ko ima najboljši Core i7 procesor kar 6 GB, 8 GB ali celo 16 GB predpomnilnika. Računalnik z i7 procesorjem je namenjen zahtevnejšim uporabnikom, ki potrebujejo zares ekstremno močan procesor. Če radi igrate najnovejše igre ali se ukvarjate z grafičnim oblikovanjem in načrtovanjem, potem je gaming računalnik z Intel Core i7 procesorjem prava rešitev za vas.

Mi pa smo pravi naslov za vse, ki želijo imeti odličen gaming računalnik. Vabljeni na našo spletno stran!

E-misija d.o.o. | Zmogljivi gaming računalniki za nemoteno igračarsko izkušnjo - povezave do naše spletne strani: