Pošlji povpraševanje

Trgovina z računalniško opremo - E-misija d.o.o.

Računalniki MEGA

Potrebujete nov osebni računalnik? Bi bil za vas bolj primeren namizni računalnik ali prenosnik? Kakšne računalniške komponente potrebujete? Na vsa takšna in podobna vprašanja vam lahko odgovori trgovina z računalniško opremo E-Misija d.o.o., kjer vam poleg računalnikov in računalniške opreme različnih proizvajalcev, oblik in zmogljivosti ponujamo tudi lastno blagovno znamko sestavljenih računalnikov - računalnike MEGA. Za vas smo pripravili široko paleto računalnikov serije 3000 in 5000. Serija 3000, ki vključuje računalnike z i3 in i5 procesorjem, je namenjena osnovnim potrebam uporabnika. Serija 5000 z računalniki z i7 procesorjem pa je primerna za zahtevnejše stranke. Računalniki z i5 procesorjem imajo najboljše razmerje med ceno in zmogljivostjo, če potrebujete bolj zahteven procesor, pa je prava izbira i7. Tudi računalniki z i3 procesorjem uporabnika ne razočarajo.

Vabljeni v spletno računalniško trgovino E-Misija

Cene računalnikov odvisne predvsem od izbire računalniških komponentIntel procesor i5

Najpomembnejši računalniški komponenti sta procesor in matična plošča, od njiju pa je odvisna izbira ostalih računalniških komponent. Izbira procesorja vpliva na obliko in velikost računalnika, to pa posledično na določitev končne cene računalnikov. Na splošno velja, da višja kot je hitrost procesorja, bolje računalnik deluje in višja je njegova cena.


V računalnikih za splošno rabo se uporablja Intelova nova linija procesorjev Core i3 in Core i5. Core i3 procesorji so nekoliko cenejši, zato so tudi cene računalnikov s tem procesorjem ugodnejše.

Računalniki na obroke - možnost kreditiranja za pravne osebe in s.p.

Naša trgovina z računalniško opremo se nahaja na Ljubljanski cesti 21d v Kamniku. Zaposleni se trudimo, da bi vrhunsko opremo zagotovili vsem, ki jo potrebujejo. Zato so pri nas na voljo tudi računalniki na obroke; tako za računalnike kot tudi za računalniško opremo vam bomo omogočili takojšnjo pridobitev kredita. Računalnik na obroke so namenjeni zlasti pravnim osebam in samostojnim podjetnikom.


Malim in srednjim podjetjem, samostojnim podjetnikom in proračunskim uporabnikom pa računalniška trgovina z opremo omogoča tudi najem opreme. Najem je za marsikoga odlična rešitev, saj bi z nakupom opreme oslabil svoj kapitalski položaj. Po končani dobi lizinga lahko uporabnik opremo vrne in se odloči za novo. S to storitvijo bo vaša oprema vedno sodobna in bo omogočala delo z novimi tehnologijami, vaše podjetje pa bo ohranilo konkurenčnost na trgu.

Vabimo vas k obisku spletne strani MEGA, kjer boste lahko podrobno spoznali posamezne modele računalnikov MEGA, na voljo pa so tudi informacije o cenah in prodajnih mestih. Primerjajte mnenja, nasvete in cene računalnikov MEGA in izberite pravi računalnik za vas. Vabljeni!

E-misija d.o.o. | Trgovina z računalniško opremo, cene računalnikov, računalniki na obroke - povezave do naše speltne strani: