Pošlji povpraševanje

Kakovosten računalnik za gamerje

Nakup računalniške opreme naj vedno temelji na tem, kakšen računalnik dejansko potrebujete in kakšnemu namenu bo služil. Če ga boste uporabljali le za 'osnovne' funkcije, kot je pisanje Wordovih dokumentov, brskanje po spletu in pisanje elektronske pošte, seveda potrebujete bistveno drugačen računalnik, kot če ga boste uporabljali na primer za grafično oblikovanje, urejanje video posnetkov ali igranje zahtevnih računalniških iger (gamer računalnik). Če imate na področju računalništva dovolj izkušenj, najbrž že sami dobro veste, kaj potrebujete, v nasprotnem primeru pa se obrnite na nas in v podjetju E-misija d.o.o. vam bomo pri nakupu pomagali. Zakaj bi brskali med gamer računalniki, ki imajo lahko tudi procesor i7, če tega za svoje delo z računalnikom ne potrebujete?

Gamer računalniki

Gamer računalniki

Če ste navdušen igralec računalniških iger (gamer) pa je zgodba popolnima drugačna. Takrat potrebujete računalnik, ki vam bo najbolje služil za igranje, hkrati pa bo seveda na voljo tudi za vse ostale stvari, ki jih potrebujete. Po mnenju mnogih je računalnik za gamerje veliko dražji od 'običajnega', pa se pravzaprav izkaže, da ni nujno tako. Gamerji vedo, da je treba paziti predvsem na to, da ima računalnik dovolj zmogljiv procesor (na primer Intel Core i7) in grafično kartico.

ZA OGLED RAČUNALNIKOV STE VABLJENI NA SPLETNO STRAN MEGA.je

Računalnik MEGA serije 5000MEGA procesor i7

V podjetju e-misija smo izdelali lasten računalnik oziroma serijo računalnikov, ki smo ga poimenovali MEGA. Sestavljajo jih računalniške komponente najboljših svetovnih proizvajalcev. Najnovejša je serija 5000, ki vsebuje Intel Core procesor i7. Računalnik MEGA Turbo je zaenkrat na voljo v 6 različicah, med katerimi so različni izdelki za različne potrebe. Če ste navdušen igralec računalniških iger in vas zanimajo kakovostni gamer računalniki, imamo za vas na voljo tudi to. Malce se sprehodite po naši spletni strani in si oglejte našo ponudbo. Prepričani smo, da niti najzahtevnejši kupci ne boste razočarani. Računalniki MEGA so na voljo v naši spletni trgovini, lahko pa jih kupite tudi v številnih prodajnih mestih po vsej Sloveniji.

E-misija d.o.o. | Gaming računalnik, procesor i7, gamer računalnik - povezave do naše spletne strani: