Pošlji povpraševanje

Vsa računalniška oprema na enem mestuRačunalniške komponente

Na spletni strani podjetja E-misija d.o.o. oziroma v naši spletni trgovini je na voljo pravzaprav vsa računalniška oprema, ki jo potrebujete in še mnogo več. Izbirate lahko tudi med avdio, video, TV in fotografsko opremo, sistemi za videonadzor, POS opremo in vsem potrošnim pisarniškim materialom. Dobite lahko tudi posamezne računalniške komponente (na primer Intel procesor). Predvsem smo ponosni na svoj izdelek - računalnik MEGA, ki je plod našega dela, saj ga sestavljamo sami. Zanj seveda nudimo tudi vse potrebne servisne storitve in tehnično pomoč. Pošljite nam elektronsko pošto ali na s pokličite in pomagali vam bomo.

Računalniška oprema v spletni trgovini E-Misija

Po meri sestavljen računalnik MEGA in pripadajoča računalniška oprema

Ker slovenska zakonodaja ne dovoljuje, da bi lahko vsakemu posameznemu kupcu sestavili računalnik po njegovi meri, torej po naročilu, ampak mora biti poleg vsake posamezne računalniške komponente atestiran tudi računalnik (in seveda vsa računalniška oprema), smo se v podjetju E-Misija odločili, da svojim strankam ponudimo najboljši možni približek računalnika po naročilu. Izdelali smo serijo računalnikov MEGA. V njej so računalniki različnih lastnosti, namenjeni različnim vrstam uporabe, vsi pa vsebujejo komponente, ki so vrhunske kakovostne ravni. Tako smo svojim kupcem zagotovili, da imajo na voljo računalnik, ki čim bolj ustreza njihovim specifičnim potrebam. Na voljo je tudi vsa računalniška oprema.

Sestavljeni računalniki MEGA z vrhunskimi komponentami

Kakovostne računalniške komponente in računalniška opremaIntel i7 procesor

Osnovni cilj našega podjetja je seveda ustreči našim strankam, zato vztrajamo pri tem, da je naša računalniška oprema izjemno kvalitetna. V večini računalnikov serije MEGA je procesor Intel. Ta s svojo izjemno kakovostjo zagotavlja odlično delovanje računalnika. Svetujemo vam, da si ogledate našo pesto ponudbo računalniške opreme, dobro premislite, za kakšen namen boste računalnik potrebovali, in ga naročite. Če se sami ne morete odločiti, pokličite naše svetovalce ali jim zastavite vprašanje po elektronski pošti, in pomagali vam bomo pri odločitvi. Predvsem pa je bistveno to, da se boste (ne glede na to, kaj si izberete v naši spletni trgovini) odločili za kakovosten izdelek.

E-misija d.o.o. | Računalniška oprema, Intel procesor, računalniška trgovina - povezave do naše spletne strani: