Pošlji povpraševanje

Laserski tiskalnik za hiter, kvaliteten tisk

Laserski tiskalnik je bolj draga izbira, še posebej to velja, če se odločamo za barvni laserski tiskalnik. A je zato tak tiskalnik veliko bolj kvaliteten in ima tudi daljšo življenjsko dobo. Pred nakupom se vprašajte, kako pogosto in za kakšne namene ga boste uporabljali. Nato pa v spletni trgovini E-Misija poiščite najboljši laserski tiskalnik zase. Dobavljamo barvne tiskalnike različnih svetovno priznanih dobaviteljev. V naši ponudbi so na primer Samsung, HP, Xerox, Epson in drugi.

laserski tiskalnik

Multifunkcijski tiskalniki

Laserski tiskalniki so danes lahko tudi večfunkcijske naprave. To pomeni, da opravljajo več nalog in so bolj zmogljivi. Multifunkcijski tiskalnik ima poleg tiskanja še možnost optičnega branja, kopiranja in skeniranja. Možno je tudi pošiljanje faksov in elektronske pošte. Tak tiskalnik torej nudi vse v enem in ne zavzema veliko prostora. Tudi tiskalnik Epson je multifunkcijski. Podjetje Epson izdeluje tiskalnike, ki so prava delovna sila, zato se tudi imenujejo “workforce”. Omogočajo hitro in kvalitetno tiskanje, pa tudi obojestransko tiskanje. Lahko se odločite za črnobeli ali pa barvni laserski tiskalnik. V vsakem primeru dobite multifunkcijsko napravo, ki vam bo dolgo služila.

UGODNE CENE LASERSKIH TISKALNIKOV IN RAČUNALNIKOV

Kdaj se odločiti za (barvni) laserski tiskalnik

Za laserski tiskalnik bo investicija nekoliko višja, a se bo hitro povrnila, saj bo tiskanje cenejše. Za barvni laserski tiskalnik se odločite, če boste tiskali veliko in predvsem barve fotografije/dokumente. V primerjavi s klasičnim brizgalnim tiskalnikom namreč laserski z eno kartušo zdrži veliko dlje. Pred nakupom si nujno preglejte specifikacije določenega tiskalnika. Med najbolj pomembnimi so:

  • delovna zmogljivost,
  • pomnilnik,
  • ločljivost tiskanja,
  • količina listov v vmesniku,
  • način povezave,
  • barvno ali črno-belo tiskanje in
  • možnost branja spominskih kartic.

Laserski tiskalnik je sicer dobra izbira tudi za tiste, ki jih moti hrup tiskanja. Tiskal bo izredno tiho in nemoteče, poleg tega pa bo vedno pripravljen za delo.

barvni laserski tiskalnik

Preverite ponudbo laserskih tiskalnikov (tudi barvnih) v trgovini E-Misija in poiščite svojega novega. Dobili ga boste po zares konkurenčni ceni.