Pošlji povpraševanje

Grafične kartice vrhunskih proizvajalcev pri E-Misiji

Grafične kartice skrbijo za kvaliteten prikaz slike na zaslonu. Sestavljene so iz tiskanega vezja in so ena najpomembnejših računalniških komponent, ko sestavljamo svoj računalnik ali pa ga želimo nadgraditi. Grafične kartice so ključnega pomena predvsem za tako imenovane gamerske računalnike, torej za računalnike, ki se jih uporablja za igranje igric. Zmogljiv procesor in kakovostna grafična kartica sta obvezni sestavini, brez katerih izkušnja ne bo dovolj prepričljiva.

V spletni trgovini E-Misija boste našli grafične kartice več dobaviteljev, seveda vrhunskih in svetovno priznanih podjetij. Priporočamo NVIDIA grafične kartice (Nvidia Quadro) in pa AMD grafične kartice. Tudi za vse ostale komponente se le obrnite na nas.

grafična karticanvidia amd grafična kartica

NVIDIA grafične kartice

NVIDIA je ameriško podjetje, ki izdeluje polprevodnike in je še posebej specializirano za grafične kartice. Podjetje izdeluje grafične kartice iz čipov lastne blagovne znamke GeForce. NVIDIA grafične kartice so poleg računalnikov (med drugim za družbo Apple) tudi v igralnih konzolah PlayStation 3 in Xbox. Quadro grafična kartica je njhov najbolj znan produkt. Linija NVIDIA Quadro je zasnovana, da nudi najvišje standarde kakovosti, zmogljivosti in zanesljivosti. Quadro grafične kartice so odlična kombinacija učinkovitosti in ugodne cene.

GRAFIČNE KARTICE V GAMERSKIH RAČUNALNIKIH

AMD grafične kartice

Podjetje AMD in NVIDIA sta verjetno najhujša konkurenta na trgu. Za kogar koli pa se že odločite, lahko njihove grafične kartice dobite v trgovini E-misija. AMD je tretji največji oblikovalec grafičnih procesorjev na svetu in prav tako dobavlja zelo zanesljive in tehnično dovršene grafične kartice. Njhov trenutno najboljši modej je AMD Radeon.

Če imate raje NVIDIA Quadro ali AMD grafične kartice - oglasite se pri nas in jih kupite po najboljši ceni. Nudimo ugodne pogoje za nakup, poseben popust za plačilo z gotovino in množnost odplačevanja na obroke. V naši spletni trgovini lahko hitro in enostavno poiščete različne grafične kartice in primerjate njihove specifike.