Pošlji povpraševanje

Namizni računalnikiNamizni računalnik MEGA

Prvi namizni računalniki oziroma takšni za osebno rabo so se pojavili že pred davnimi leti, kmalu so jim sledili še prenosni računalniki. Zaradi njihove praktičnosti in vsestranske uporabnosti je nekaj časa prevladovalo mnenje, da bodo namizni računalniki počasi izginili, saj naj bi jih izpodrinili prenosniki, a kaže, da se to vsaj zaenkrat še ne bo zgodilo. Spletna računalniška trgovina podjetja E-misija vam nudi različne računalnike - namizne, prenosnike, vse v enem in seveda vso ostalo računalniško opremo (miške in tipkovnice, monitorje, tiskalnike, kartuše, programsko opremo, zvočnike ...). Na voljo je tudi ves TV, avdio, video in foto program, POS program in sistemi za videonadzor.

Spletna računalniška trgovina E-Misija

Računalnik i3 procesorNamizni računalniki - akcija

Spletna računalniška trgovina E-misija d.o.o. vam v zavihku 'Razprodaja' redno ponuja različne izdelke iz svoje ponudbe po še ugodnejši ceni kot običajno. Tam se najdejo namizni računalniki, prenosniki, fotoaparati in vsa ostala oprema, ki je sicer na voljo v spletni trgovini. Če želite redno spremljati naše novosti in najugodnejše ponudbe, se naročite na e-novice in redno vas bomo obveščali o naši ponudbi. Potrebujete namizni računalnik? Akcija je izjemna priložnost, da ga dobite še ugodneje. Kupujete kakovosten fotografski aparat ali televizor? Pobrskajte med našimi izdelki, zanesljivo se bo našlo kaj za vas po akcijski ceni. Če ne danes, pa brez dvoma v bližnji prihodnosti.

Spletna računalniška trgovina tudi za podjetja

Naši namizni računalniki, prenosniki, vsa računalniška oprema in ostali izdelki so izjemna priložnost tudi za podjetja. V vsakem še tako majhnem podjetju so nujen del opreme tudi računalniki. Akcija vam omogoča dodaten popust. Poleg nakupa podjetjem omogočamo še eno odlično rešitev: najem IT opreme. Zakaj je takšen najem smiseln? Preprosto: IT oprema se amortizira v petih letih. Z najemom oziroma lizingom pa imate lahko ves čas sodobno opremo, ko lizing odplačate, pa nam jo lahko vrnete in izberete novo ali pa za 5 do 10 % neto nakupne vrednosti opremo odkupite. Skratka: E-Misija tudi podjetjem nudi vrsto ugodnosti, ki vam bodo olajšale poslovanje.

E-misija d.o.o. | Namizni računalniki, spletna računalniška trgovina, računalniki akcija - povezave do naše spletne strani: