Hladilne komore - tudi rabljene so kakovostne in na voljo po ugodni ceni


Rabljene hladilne komoreVas zanimajo hladilne komore? Rabljene (poleg novih) lahko dobite v podjetju AMK Servis, njihova cena pa je več kot ugodna. Hladilna komora je primerna za vozila, kot na primer kombi ali tovornjak, zagotavljajo pa popolno varnost med prevozom občutljivih proizvodov, kot so sadje, zelenjava, zdravila in meso. Hladilne komore (rabljene) so namreč namenjene shranjevanju vrtnin, svežega sadja in ostalih živil ter mlečnih izdelkov. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, seveda pa nas lahko tudi osebno obiščete na sedežu podjetja v Brezovici pri Ljubljani ali pa v poslovni enoti v industrijski coni Vič.

NUDIMO TUDI SERVIS

Hladilna komora - ugodna cena za različne rabljene hladilne komore

Naša bogata ponudba hladilnih komor vključuje izdelavo hladilne komore za različne temperaturne režime. Tako boste med njimi našli:

  • izotermične hladilne komore, ki so primerne za prevoz prehrambnih izdelkov s kontrolirano temperatur do -25 °C;
  • hladilne komore v kombinaciji z različno opremo (v kombinaciji s tovorno nakladalno ploščadjo);
  • zaprti Furgoni omogočajo transport blaga in ustrezno zaščito pred atmosferskimi vplivi med transportom; primerno za tekstil, belo tehniko, blago v kartonasti embalaži;
  • tovorni kesoni, kiperji (odprte izvedbe, zaprte izvedbe, kiper izvedba);
  • menjalni kesoni (v kombinaciji z izvlečno nakladalno ploščadjo).


Poleg nakupa je možen tudi najem hladilne komore

Cena hladilne komoreTako nove kot rabljene hladilne komore so primerne za obrtnike in prevoznike oziroma njihova vozila. Hladilna komora, katere cena je vedno bolj dostopna, predstavlja edino pravo rešitev za prevoz vrtnin, svežega sadja in ostalih živil ter mlečnih izdelkov od proizvajalca do kupca. Naše rabljene hladilne komore so kakovostne in zanesljive ter vam zagotavljajo popolno varnost pri prevozu živil. Skrb, da bi se živila pokvarila, je povsem odveč. Vgradnja hladilne komore je najbolj pogosta pri kombijih in tovornjakih, lahko pa vam jo vgradimo tudi v avto - hladilna komora za avto. Namesto za nakup se lahko odločite tudi za najem hladilne komore. Cena je tudi v tem primeru več kot ugodna. Obiščite nas in si oglejte še ponudbo dvižnih ploščadi ter spojlerjev za tovorna vozila.