Dvižna ploščad za avto oz. invalide ter vertikalna ploščad: ugodna cena


Dvižna ploščad za avto oziroma osebna vozila lahko močno olajša življenje marsikateremu invalidu. Ponujamo vam enostavno pot do večje mobilnosti oseb na invalidskih vozičkih. Dimenzije dvižne ploščadi so prilagojene določenemu uporabniku in vozilu. Dvižno ploščad lahko vgradimo v vsa večja osebna vozila. Cena dvižne ploščadi je pri nas ugodna. Podjetje AMK Servis vam ponuja inovativne rešitve za osebni in tovorni program. Vgrajujemo tovorne nakladalne oziroma dvižne ploščadi za kombije in tovornjake, prav tako pa osebne dvižne ploščadi za osebna vozila. Poleg tega pa vam ponujamo še veliko več - nadgradnje tovornih vozil s kiper ali navadnim kesonom, notranje obloge vozil, spojlerji, spalne kabine, vertikalne dvižne ploščadi, delovne ploščadi, škarjaste ploščadi itd. Poleg vgradnje oziroma nadgradnje vozil pa nudimo tudi popravila in rezervne dele. Vse informacije o dvižnih ploščadih za invalide in tovornih dvižnih ploščadih lahko najdete na naši spletni strani, kjer nam lahko preko spletnega obrazca pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo s ceno.

V PONUDBI NAJDETE TUDI RABLJENE DVIŽNE PLOŠČADI

Predelave vozil za invalide - dvižna ploščad za invalide

Naš osebni program je sestavljen iz široke ponudbe različnih tipov predelav. In ne le to. Nudimo vam tudi svetovanje, saj smo mnenja, da je pri izbiri predelave ključen osebni pristop. Pri tem upoštevamo želje posameznika in sofinancirane možnosti (delno ali pa v celoti), ki jih nudi Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Našo ponudbo nadgradenj oziroma dvižnih ploščadi za avto si lahko ogledate na naši spletni strani. V primeru vprašanj pa nas kontaktirajte preko spletnega obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Naše predelave vozil za invalide z dvižno ploščadjo za avto oziroma invalide so kakovostne in dostopne po ugodni ceni.

Dvižna ploščad za invalideCena dvižne ploščadi za avto


Ponudba dvižnih ploščadi za avto

Naša ponudba dvižnih ploščad za avtomobile obsega osebna dvigala belgijskega podjetja Dhollandia. Njihove dvižne ploščadi oziroma osebna dvigala so zanesljiva, imajo dolgo življenjsko dobo in so enostavna za vzdrževanje. Pokrivajo različne nosilnosti in namembnosti. Dvižna ploščad je lahko nameščena v notranjosti ali zunanjosti vozila. Naša ponudba obsega naslednje modele dvižnih ploščadi:

  • DH-PH2.03 - dvižna ploščad je nameščena v notranjosti vozila. Dvokonzolno dvigalo za dvig osebe na invalidskem vozičku je primerno za minibuse, večja osebna vozila in reševalna vozila. Nosilnost dvižne ploščadi je 350 kg, zato je primerna tudi za električne invalidske vozičke. Za večjo nosilnost ponujamo tudi model dvižne ploščadi DH-PH2.05, kjer dosežemo nosilnost dvigovanja do 500 kg. To dvigalo je primerno predvsem za reševalna vozila.
  • DH-PH1.03 - enokonzolno dvigalo oziroma dvižna ploščad je nameščena v notranjosti vozila. Primerna je za večje osebno vozilo ali za vozila kavnega prevoza. Nosilnost ploščadi je 300 kg, zato je primerna tudi za električne invalidske vozičke.
  • Osebna dvigala Braun - pri izbiri upoštevamo namen dvižne ploščadi, dimenzije invalidskega vozička in dimenzije vozila.
  • Osebna dvigala Fiorella - dvižne ploščadi z nosilnostjo od 300 do 360 kg, ki so primerna tako za ročne kot tudi električne invalidske vozičke in skuterje.

Več o dvižnih ploščadih si lahko preberete na spletni strani. Če pa vas zanima tudi cena, nas kontaktirajte.


Tovorne dvižne ploščadi - hidravlične nakladalne ploščadi po ugodni ceni

Naša ponudba zajema, poleg dvižnih ploščadi za avto, tudi tovorni program. Da bo vaše delo teklo hitro, enostavno in varno, vam v podjetju AMK Servis ponujamo širok spekter nadgradenj za tovorna vozila. Med drugim lahko vaš kombi ali tovornjak nadgradimo z vertikalno dvižno ploščadjo oziroma ostalimi hidravličnimi nakladalnimi ploščadmi po ugodni ceni. Naša ponudba zajema klasične nakladalne oziroma dvižne vertikalne ploščadi, nameščene za, v, pod, zadaj pod vozilom in še in še. Obiščite nas in si oglejte našo ponudbo.

PONUJAMO TUDI MOŽNOST NAJEMA DVIŽNE PLOŠČADI


Ugodna cena dvižnih ploščadi

Za dvižne ploščadi (za avto, vertikalne, škarjaste in ostale) vam ponujamo zelo ugodno ceno. Vabimo vas, da nam pošljete povpraševanje ali pa nas obiščete na sedežu našega podjetja, kjer bomo skupaj našli rešitev za nadgradnjo vašega avtomobila ali tovornega vozila.