Alu keson za tovorno vozilo in keson za kombi: s ponjavo oz. cerado


Alu keson za tovorno vozilo lahko po izjemni ceni dobite v AMK Servisu. Na voljo so kesoni za tovorna vozila, keson za kombi, dobite pa lahko tudi keson s ponjavo oziroma cerado. Vabimo vas, da nas obiščete na našem naslovu in se pozanimate o nadgradnji tovornih vozil in kombijev s kesoni s ponjavo. Naš storitveni program zajema osebi, tovorni in rabljeni program. V tovornem programu vam ponujamo tudi hladilne komore, kesone, alu kesone za tovorno vozilo, menjalne kesone, prekucnike in še mnogo drugega. AMK Servis vam ponuja inovativne rešitve za tovorni in osebni program. Poleg alu kesona za tovorno vozilo ali kombi vgrajujemo tudi nakladalne ploščadi za kombije in tovorna vozila ter osebne dvižne ploščadi za osebna vozila. Vaše vozilo nadgradimo s termoizolacijsko komoro. Vaše vozilo pa brez večjih težav in v hitrem času nadgradimo oziroma prilagodimo z alu kesonom, navadnim ali kiper kesonom. Oglejte si našo ponudbo in nam pošljite povpraševanje za alu keson za tovorno vozilo ali keson za kombi s cerado.

alu keson


Tovorni program: alu keson za vozilo in keson s ponjavo oziroma cerado


Ponujamo vam širok spekter nadgradenj za tovorna vozila in kombije. Pokrivamo notranje obloge v dostavnih vozilih, termoizolacijske komore v vozilih za prevoz zdravil in živali, kiper kesone, alu kesone, nadgradnje kesonov s ponjavo, spalne kabine in spojlerje. Poskrbeli bomo za kvalitetno montažo. Kontaktirajte nas v primeru zanimanja za nadgradnjo tovornih vozil s kesoni za tovorna vozila in kombije.


Tovorni kesoni in kiperji za kombinirana in tovorna vozila


Nadgradnja tovornih vozil s kesoni je idealna rešitev za tiste, ki želite vaše vozilo uporabljati za prevoz različnih vrst tovora. Pri nas vam ponujamo:

  • Odprte izvedbe - lahko se odločite za nosilce za dolgi tovor in alu stranice
  • Zaprte izvedbe - z nosilci za ponjavo, v kombinaciji z nakladalno ploščadjo
  • Kiper izvedba z avtomatskim odpiranjem stranic in možnost elektro-hidravličnega pogona

alu kesoni