Nadgradnje in predelave vozil po ugodni ceni


Vas zanimajo predelave vozil? Potem je AMK Servis pravi naslov za vas. Predelava vozil vključuje tako predelave osebnih vozil v vozila prilagojena invalidom kot predelave osebnih vozil v tovorne.
Vsako vozilo, za katerega se želi doseči sprememba kategorije, je treba ustrezno predelati in zanj nato opraviti posamično odobritev. V postopek posamične odobritve predelanih vozil spadajo tudi dodelana vozila, za katera je zastopnik proizvajalca oz. proizvajalec vozila izdal potrdilo o skladnosti (SA...) z obliko nadgradnje X (brez nadgradnje, praviloma šasija s kabino), ki so dodelana za končno namembnost. Zakonodajo ureja Pravilnik o tehničnih pripomočkih in predelavi vozil. Po predelavi se nato izda potrdilo o predelavi vozila.

Predelava vozil


Predelave osebnih vozil v tovorna

predelava osebnih vozil v tovornaVgrajujemo tovorne nakladalne ploščadi za kombije in tovornjake ter osebne dvižne ploščadi za osebna vozila. Na vaše vozilo za prevoz živil ali zdravil namestimo termoizolacijsko nadgradnjo oziroma komoro. Naše hladilne komore so primerne za obrtnike in prevoznike oziroma njihova vozila. Vozilo si lahko prilagodite tudi s kiper kesonom ali navadnim kesonom. Da se bo vozilo pravilno obnašalo na cesti, vam nad kabino namestimo spojler, da bo voznik spočit, pa še spalno kabino. Dostavna vozila opremimo z notranjimi oblogami in privezovalnimi elementi, npr. letvami, pregradami, rinkami.

VEČ O POGLOBITVI VOZILA


Predelave osebnih vozil - enostavna pot do večje mobilnosti oseb na invalidskih vozičkih

Naš osebni program je sestavljen iz široke ponudbe različnih tipov predelav vozil. Nudimo tudi svetovanje, saj je pri izbiri predelave vozil ključen osebni pristop. Upoštevamo želje uporabnika in sofinancirane možnosti (delno ali v celoti), ki jih nudi Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Predelave osebnih vozil so lahko mehanske ali elektronske. Ker je elektronska predelava veliko dražja, se jih večina odloči za mehansko predelavo vozila. Največ invalidov potrebuje napravo za ročno upravljanje zavore in plina.
Poleg nadgradnje vozil in predelave vozil nudimo v AMK Servisu tudi popravila in bogato ponudbo rezervnih delov. Vabljeni.