Dvižna ploščad - cena je še zlasti ugodna za rabljene dvižne naprave


Dvižna ploščadČe vas zanima dvižna ploščad, katere cena bi bila ugodna, jo boste našli v podjetju AMK Servis. Profesionalno in ugodno vgrajujemo tovorne dvižne ploščadi za kombije in tovornjake ter osebne dvižne ploščadi za osebna vozila, kot je dvižna ploščad za invalide. Ceno za dvižno ploščad pa si lahko znižate tako, da se odločite za nakup rabljene dvižne ploščadi. Rabljena dvižna ploščad je ravno tako kakovostna in zanesljiva kot nova, le da je njena cena bolj ugodna. Prodaja rabljenih dvižnih ploščadi je tako priložnost, da dvižno ploščad, naj bo to vlečna, vertikalna ali tovorna dvižna ploščad, dobite po še bolj ugodni ceni.


Dvižne ploščadi za različne namene - vlečna dvižna ploščad

Cena dvižne ploščadiDvižne ploščadi se uporabljajo za vse vrste vzdrževalnih, montažnih in gradbenih del na višini. Na voljo so različne izvedbe: vlečna dvižna ploščad, tovorna dvižna ploščad in vertikalna dvižna ploščad. Cena vsake pa je več kot ugodna. Dvižne ploščadi so izdelane iz emajliranih materialov, ki zmanjšajo samo težo dvižne ploščadi in s tem povečajo horizontalni doseg hidravličnih rok. Dobra stabilizacija zagotavlja nemoteno delo tako horizontalno kot v višino. Upravljanje z dvižno ploščadjo je enostavno. Delovne dvižne ploščadi lahko imajo patentiran vrtilni mehanizem, ki jim zagotavlja večji kot obračanja.

NUDIMO TUDI NADGRADNJE VOZIL


Osebne dvižne ploščadi prilagojene posamezniku in vozilu

Invalidske dvižne naprave, kot je npr. dvižna ploščad za invalide, so namenjene predvsem uporabi invalidnim oz. gibalno omejenim osebam, seveda pa jih lahko (npr. dvižne ploščadi) v okviru omejitev uporabljajo tudi ostali. Dvižna ploščad za invalide je namenjena premagovanju različnih nivojev do višine 3 m. V grobem se dvižne ploščadi delijo glede na višino dviga (do 1 m so relativno enostavne izvedbe, z večjo višino so vse bolj zahtevne). Poleg prodaje se v podjetju AMK servis ukvarjamo tudi s predelavo vozil za invalide. Naš osebni program zajema širok spekter naprav in pripomočkov za samostojno vožnjo invalidov. Dvižne ploščadi za osebna vozila vam ponujamo po ugodni ceni, dimenzije dvižne ploščadi pa prilagodimo vsakemu posamezniku in vozilu.

Oglejte si še ponudbo kesonov za tovorna vozila: https://www.vsi.si/amk-servis/alu-keson-za-tovorno-vozilo